eMAG Crazy Days – reducerile de dupa Black Friday

eMAG Crazy Days aduce reduceri la zeci de mii de produse ramase dupa campania Black Friday 2016 la magazinul online din Romania.

Pentru eMAG, Black Friday 2016 s-a terminat noaptea trecuta, insa astazi a inceput o noua campanie de weekend numita Crazy Days, in aceasta pagina, in cadrul careia sunt vandute zeci de mii de produse la reducere. Vorbim cel mai probabil despre acele produse suplimentate pentru Black Friday 2016, dar care nu au mai fost vandute de catre magazinul online in cursul zilei de ieri.

eMAG suplimentase baza de produse cu reducere cu 200.000 de bucati, iar mai apoi cu inca 100.000 de bucati si in final 190.000 de bucati au ramas nevandute. Probabil acestea fac parte din campania Crazy Days, iar in cazul unora reducerile ar putea fi chiar mai bune decat cele oferite de catre eMAG si partenerii sai pentru campania de reduceri desfasurata ieri.

Categoriile de produse care beneficiaza de reducere in cadrul campaniei eMAG Crazy Days sunt cam aceleasi precum in cazul Black Friday 2016, deci este usor de presupus ca vorbim despre o extindere a campaniei de ieri. In ciuda faptului ca multe alte magazine online desfasoara campania Black Friday 2016 pentru tot weekend-ul, eMAG ramane la strategia veche si o face doar intr-o zi.

eMAG Crazy Days – reducerile de dupa Black Friday

In aceasta idee, noua campanie eMAG Crazy Days ne aduce in momentul de fata reduceri la zeci de mii de produse din urmatoarele categorii :