Fashion Days Black Weekend – reduceri de 90%

Fashion Days, Black Weekend este o campanie de reduceri initiata dupa Black Friday 2016 de catre magazinul online, cu promotii la zeci de mii de produse.

Fashion Days Black Weekend a inceput in cursul noptii trecute, in aceasta pagina, imediat dupa ce campania Black Friday 2016 s-a terminat in cadrul magazinului online din Romania. Exact precum in cazul campaniei Fashion Days Black Weekend, vorbim despre reduceri de pana la 90% la zeci de mii de produse de imbracaminte, incaltaminte, sau accesorizare, pentru femei, barbati si copiii.

Fashion Days Black Weekend contine, exact precum in cazul campaniei eMAG Crazy Days, o continuare a reducerilor pornite in cursul zilei de vineri pentru Black Friday 2016. Cei de la Fashion Days au stabilit un stoc initial de produse pentru vanzare, care probabil a fost suplimentat, iar excesul este cel mai probabil repus acum in vanzare pentru cei care nu au reusit sa cumpere ceva in cursul zilei de ieri.

Noua campanie Fashion Days Black Weekend se desfasoara doar in cursul zilei de astazi si in cursul zilei de maine, astfel ca daca gasiti ceva interesant, cumparati cat aveti cum. Stocurile pentru noua campanie a Fashion Days sunt extrem de limitate, astfel ca va trebui sa grabiti in a face achizitiile pentru ca lumea ramane in continuare extrem de interesata de promotii.

Fashion Days Black Weekend – reduceri de 90%

Campania Fashion Days Black Weekend continua in acelasi stil precum cea de ieri pentru Black Friday, adica exista in continuare sectiuni separate cu produse. Vorbim aici despre produse pentru femei, barbati si copiii, segmentate in functie de tipul de produs pus in vanzare, asa ca vom avea cu siguranta ce sa ne cumparam, cat reducerile inca sunt bune la cei de la Fashion Days.

Avand in vedere ca vorbim despre cel mai mare magazin care vinde haine sau obiecte de imbracaminte, va recomand sa profitati de reducerile Fashion Days Black Weekend. Le veti gasi pe toate in aceasta pagina a magazinului online si ele sunt suficient de bune pentru a nu rata promotia in momentul de fata pentru ca veti regreta.

Cele trei mari categorii de produse care beneficiaza de reduceri Fashion Days Black Weekend sunt urmatoarele :

  1. Femei;
  2. Barbati;
  3. Copii.

fashion-days-black-weekend