Xiaomi Mi Mix – primul test serios de rezistenta

Xiaomi Mi Mix este un smartphone lansat de putin timp pe pietele globale, el avand o carcasa ceramica, dar si primul ecran care se intinde de la o margine la alta a panoului frontal. Cei de la Xiaomi au uimit multa lume cu acest smartphone, el transformand conceptele acestui tip de smartphone-uri in realitate intr-un mod destul de interesant.

Multa lume a fost placut impresionata de ceea ce ofera acest smartphone, iar asta pentru ca vorbim despre un terminal care ofera o experienta noua de a folosi un terminal mobil. Acum il vedem si intr-un test de rezistenta, care ne arata ca noua sa carcasa ceramica este mult mai rezistenta decat si-ar fi imaginat multe persoane.

Pe de alta parte, ecranul este mult mai fragil, o a doua scapare in coltul smartphone-ului avand drept efect craparea acestuia pe intreaga lungime a sa. Din pacate acelasi lucru s-ar intampla inclusiv cu un iPhone care ar avea un ecran intins dintr-o margine in alta a panoului frontal, asa ca sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre un asemenea dispozitiv.