iPhone 8 – Xiaomi Mi Mix ne prezinta un posibil design

Xiaomi Mi Mix ne-ar putea prezenta cum va arata iPhone 8, noul smartphone chinezesc fiind primul din istorie cu un ecran care acopera tot panoul frontal.

Daca asteptati un iPhone 8 revolutionar de la compania Apple, ei bine recent prezentatul smartphone numit Xiaomi Mi Mix ne-ar putea oferi un mic preview pentru ceea ce ar trebui sa anunte Apple. Mai exact, noul smartphone al celor de la Xiaomi are un ecran de 6.4 inch care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum si-ar dori multi.

Design-ul Xiaomi Mi Mix a fost conceput de catre Philippe Starck, omul care a creat design-ul yacht-ului pe care Steve Jobs l-a comandat inainte de a muri. Desi in imaginile de prezentare Xiaomi Mi Mix arata grozav, in clipurile video in care-l vedem folosit se poate observa ca un smarthpone cu un ecran care acopera intregul panou frontal nu arata chiar atat de bine.

Xiaomi Mi Mix este primul smartphone care are un asemenea ecran implementat in panoul frontal, cei de la Xiaomi reusind sa uimeasca lumea intreaga cu dispozitivul. Ecranul de 6.4 inch are o rezolutie de 2048 x 1080 pixeli si un aspect ratio ciudat de 17:9, insa el acopera nu mai putin de 91.3% din suprafata totala a panoului frontal, fara a avea un buton Home fizic.

iPhone 8 – Xiaomi Mi Mix ne prezinta un posibil design

Xiaomi Mi Mix are o carcasa din ceramica, iar Xiaomi foloseste piezoeletricitatea pentru a genera sunetele redate de catre Android. Desigur ca un cititor de amprente cu ultrasunete a fost implementat in ecran, iar in ceea ce priveste puterea de procesare vorbim despre un chip Qualcomm Snapdragon 821 ce are procesor quad-core si pana la 6 GB RAM.

xiaomi-mi-mix

Xiaomi Mi Mix este inclusiv suflat cu aur de 18 karate in anumite portiuni, o camera de 16 megapixei si o baterie de 4400 mAh fiind incorporate. Dupa ani si ani de zvonuri privind lansarea unui iPhone 8 cu un ecran care acopera intregul panou frontal, iata ca Xiaomi ne arata pentru prima oara cum ar putea crea Apple un asemenea dispozitiv.

xiaomi-mi-mix-1

Xiaomi Mi Mix ar putea fi un preambul pentru un viitor iPhone 8 care ar putea avea un design exceptional creat de catre compania Apple, dar probabil nu toata lumea il va aprecia. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cata lume si-ar dori sa aiba un ecran care acopera atat de mult din panoul frontal, design-ul final fiind departe de perfectiune.

xiaomi-mi-mix-2

xiaomi-mi-mix-3

https://www.youtube.com/watch?v=uiutj90dqAU