eMAG vinde iPhone SE cu 400 LEI reducere

eMAG vinde iPhone SE cu 400 LEI reducere astazi, produsele avand un pret redus sub cel pe care Apple il practica in Apple Store.

eMAG vinde iPhone SE cu 400 LEI reducere astazi, smartphone-ul companiei Apple fiind disponibil in aceasta pagina cu o reducere substantiala fata de pretul de baza. Vorbim despre un pret redus cu 60 de euro fata de cel din Apple Store, astfel ca puteti cumpara iPhone SE de la eMAG la un pret foarte bun in momentul de fata, dar si in perioada urmatoare.

iPhone SE a fost lansat de catre compania Apple in luna martie a acestui an si este singura actualizare facuta in ultimii ani pentru seria iPhone cu ecrane de 4.7 inch. Apple a inclus componentele iPhone 6S in iPhone SE pentru a-l face mai atractiv si asta a atras atentia unui numar extrem de mare de persoane din lumea intreaga, asa cum era de asteptat.

In momentul de fata puteti cumpara iPhone SE resigilat de la eMAG cu 400 LEI reducere fata de pretul de baza, reducerea fiind una foarte buna pentru clienti. Acesta este si, aproape, cel mai mic pret pe care l-am vazut pana acum la iPhone SE in magazinele din Romania, asa ca beneficiati de un deal extrem de bun in zilele urmatoare, cat rezista stocurile.

eMAG vinde iPhone SE cu 400 LEI reducere

In cazul in care doriti, puteti cumpara de la cei de la Flanco, din aceasta pagina, modele noi, care beneficiaza totusi de o reducere mai mica decat cea de la eMAG. Desi reducerea este mai mica, puteti totusi cumpara un terminal nou, asa ca ramane sa va decideti voi daca diferenta de pret dintre cele doua tipuri de produse puse in vanzare merita platita sau nu.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina a celor de la eMAG gasiti terminalele iPhone SE resigilate pe care magazinul le pune in vanzare si va spun din nou ca stocurile sunt limitate si ca trebuie sa va grabiti daca vreti sa faceti o achizitie.

emag-reducere-iphone-se-400-lei