Prima Pagina Apple Noile MacBook Pro au probleme cu difuzoarele

Noile MacBook Pro au probleme cu difuzoarele

Noul MacBook Pro are probleme cu difuzoarele implementate de catre compania Apple, sau cel putin asta au sesizat unii dintre clientii celor din Cupertino. Vorbim aici despre cei care folosesc sistemul de operare Windows cu noul laptop, driverele folosite de catre Apple parand sa aiba probleme serioase cu sistemul de operare.

Conform celor care au folosit Boot Camp pe noul MacBook Pro, difuzoarele redau anumite pocnituri si sunete distorsionate in timpul folosirii. Problemele persista pe toata perioada de folosire a sistemului de operare Windows pe laptop, dar si pentru o perioada de timp dupa revenirea la sistemul de operare macOS.

Cei care folosesc doar macOS nu au asemenea probleme cu noul model de laptop al companiei Apple, insa acest lucru era de asteptat, pentru ca altfel problemele ar fi fost extrem de grave. Totusi, nu este normal ca ele sa existe in Windows, dar din moment ce Apple se axeaza pe macOS, este de asteptat ca suportul pentru Windows sa nu fie perfect.

Compania Apple este constienta de probleme si sustine ca le investigheaza, insa exista si o rezolvare simpla prin instalarea driverului Realtek HD Audio Driver 6.0.1.7989. Compania Apple foloseste un chip audio al celor de la Realtek in noile MacBook Pro, iar acea versiunea driverului readuce lucrurile la normal imediat dupa instalare.

macbook-pro-difuzoare

 • Srb Srb

  da in caz ca aveti nevoie de bootcamp…folositi casti conectate la jack..

 • sudteamromania

  Eu nu pot sa realizez cum pot unii folosi Windows pe un mac, asta e prostia maxima

 • catavencu

  @sudteamromania:
  Poți cumpara un MBP pt a-l folosi cu OSX. Eu așa fac și cred ca marea majoritate a posesorilor de MBP. Totuși, exista o grămada de aplicații pe care nu le vei găsi pentru nici o versiune de OSX: aplicații GPS serioase / aviație, aplicații monitorizare internet, jocuri (oare cine nu se joaca măcar odată la ceva vreme?), și câte și mai câte … bănuiesc ca exista grămezi de exemple… așa ca nu o considera prostie sa dorești sa îți funcționeze ireproșabil MBP și sub Windows (fie el sub Bootcamp, fie sub Parallels).

 • AlexD

  Poate unul din motive este ca sunt persoane care au mac dar prin ceea ce fac sunt dependenti de windows, au anumite aplicatii in care lucreaza care doar sub acest sistem de operare pot rula (si aici ma refer nevirtualizat), deci ce sa faca sceste persoane? Sa ia dupa iei 10 laptopuri? Nu toti folosesc mac doar pt fb asa ca tine.