Noile MacBook Pro au probleme cu difuzoarele

Noul MacBook Pro are probleme cu difuzoarele implementate de catre compania Apple, sau cel putin asta au sesizat unii dintre clientii celor din Cupertino. Vorbim aici despre cei care folosesc sistemul de operare Windows cu noul laptop, driverele folosite de catre Apple parand sa aiba probleme serioase cu sistemul de operare.

Conform celor care au folosit Boot Camp pe noul MacBook Pro, difuzoarele redau anumite pocnituri si sunete distorsionate in timpul folosirii. Problemele persista pe toata perioada de folosire a sistemului de operare Windows pe laptop, dar si pentru o perioada de timp dupa revenirea la sistemul de operare macOS.

Cei care folosesc doar macOS nu au asemenea probleme cu noul model de laptop al companiei Apple, insa acest lucru era de asteptat, pentru ca altfel problemele ar fi fost extrem de grave. Totusi, nu este normal ca ele sa existe in Windows, dar din moment ce Apple se axeaza pe macOS, este de asteptat ca suportul pentru Windows sa nu fie perfect.

Compania Apple este constienta de probleme si sustine ca le investigheaza, insa exista si o rezolvare simpla prin instalarea driverului Realtek HD Audio Driver 6.0.1.7989. Compania Apple foloseste un chip audio al celor de la Realtek in noile MacBook Pro, iar acea versiunea driverului readuce lucrurile la normal imediat dupa instalare.

macbook-pro-difuzoare