eMAG vinde XBOX One si Playstation 4 cu 1200 LEI reducere

eMAG vinde XBOX ONE, Playstation 4 si console portabile cu reduceri de pana la 1200 LEI astazi, iata unde gasesti promotiile.

Astazi cei de la eMAG au in vanzare console XBOX ONE si Playstation 4 cu reducere de pana la 1200 LEI, adica un pret foarte bun pentru fiecare model diferit in parte. In cadrul magazinului veti gasi multiple pachete XBOX One si Playstation 4 care vin la pachet cu jocuri, sau cu Kinect, deci vorbim despre oferte foarte variate pentru cam orice va doriti.

Incepem cu XBOX ONE, preturile pentru aceste console incepand, in aceasta pagina a EMAG, de la doar 999 LEI si beneficiind de pana la 1200 LEI reducere. Reducerea variaza in functie de tipul de pachet oferit pentru consolele XBOX One, cele mai exclusiviste avand si reducerile cele mai mari, asa cum este si normal in asemenea situatii pentru promotiile la console.

In cazul Playstation 4 reducerile sunt mult mai mici la eMAG, in aceasta pagina, de doar pana la 400 LEI, in functie de pachetul care este oferit cu aceasta consola produsa de catre Sony. In general consolele Playstation 4 sunt mai scumpe decat cele XBOX One, asa ca trebuie sa va asteptati ca pretul de achizitie sa fie mai mare in cazul lor, versiunile Pro nefiind deocamdata disponibile.

eMAG vinde XBOX One si Playstation 4 cu 1200 LEI reducere

Daca nu sunteti fanii consolelor XBOX ONE sau Playstation 4, atunci poate va intereseaza consolele portabile pe care eMAG le vinde in aceasta pagina, acestea avand reduceri de pana la 350 LEI in momentul de fata. Reducerile sunt mai mici chiar daca vorbim despre preturi finale similare cu cele percepute pentru XBOX One, insa totul depinde de pretul de vanzare impus de catre producator.

Concluzionand, in aceasta pagina gasiti toate consolele XBOX One care beneficiaza de reducere de pana la 1200 LEI in momentul de fata. In aceasta pagina gasiti toate consolele Playstation 4 care beneficiaza de pana la 400 LEI reducere, iar in aceasta pagina gasiti toate consolele portabile pe care le puteti cumpara cu pret redus cu pana la 350 LEI de la eMAG astazi.

emag-xbonx-one-playstation-4-reducere