Galaxy S8 va avea o husa din piele Alcantara

Galaxy S8 va avea o carcasa Alcantara special creata de catre compania Samsung pentru clientii dornici de accesorii premium.

Samsung incearca sa faca Galaxy S8 cat mai exclusivist, asa ca pentru el a gandit o serie noua de accesorii, iar una dintre carcasele aflate in dezvoltare este destul de neobisnuita. Mai exact, compania Samsung vrea sa lanseze o carcasa din “piele” Alcantara pentru noul sau smartphone ce urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor.

Materialul este cel mai des intalnit la scaunele pentru masini si este ales de catre producatorii de automobile multumita rezistentei in timp, dar si impotriva petelor. Cei de la Samsung il aleg probabil din aceleasi motive, dar si pentru ale oferi clientilor pe telefon ceea ce simt atunci cand se aseaza in masina in fiecare zi.

Separat, pentru Galaxy S8 compania Samsung va lansa multe accesorii pe care le stim deja de la modelele anterioare din seria Galaxy. Mai exact, carcase Clear View, LED View, S View, carcase cu tastatura, dar si o carcasa cu baterie externa, capacitatea acesteia fiind cu 500 mAh mai mica decat cea vanduta acum pentru Galaxy S7.

Este greu de spus cam cata lumea va dori sa cumpere noua carcasa Alcantara pentru Galaxy S8, insa probabil accesoriul va atrage atentia unui numar destul de mare de utilizatori.

“Some Galaxy S8 accessories will be new. For example, you’ll be able to buy a Protective Cover “knitted with Alcantara” for your S8. While you may have heard the term Alcantara leather, Alcantara is not actually leather. It’s a synthetic material that resemble suede leather, while being more durable and resistant to stains.”

galaxy-s8-alcantara

17 COMENTARII

  1. Deci vor folosi piele intoarsa alcantara? Mai bine foloseau piele nappa sau milano daca erau smekeri. Sau piele de crocodil naturala precum are vertu ca si asa vor avea stoc limitat

  2. De când Alcantara e piele ? E un material compozit rezistent, nimic mai mult.

    Dacă foloseau piele napa era altceva. In primul rând era piele :))

  3. Ai dreptate,eu deși am 2 huse de silicon originale care au un grip mai bun ca cel de piele,senzația aia de piele(evident Apple Leather Case) e ceva aparte!
    Pe toate le-am luat de la Orange de pe site,cele de silicon cu 9€ iar pe cel de piele 18€(15€+3€ transport,vine 80 lei fata de 280 in magazine) acum la superoferta!

  4. Se folosește termenul “piele” pentru a fi ușor de identificat, pentru că imită foarte bine pielea, și pentru că dacă i s-ar spune “material compozit rezistent, nimic mai mult”, nu ar spune nimic despre materialul ăsta 🙂

  5. Păi deja are: climă (sistem de răcire), far (blițul camerei foto), sistem de închidere centralizată (cu parolă, model cu puncte, amprentă), și culmea: mai este și smartphone cu încărcare electrică pe inducție!

  6. poate ai probleme la ochi…dar am scris intre ghilimele…are senzatia pielei intoarse…dar totusi, AM PUS intre ghilimele, domnule Adrian. Deci mai citeste 1 data si dupa comenteaza, sa nu te dai de gol

  7. Daca invelesti un excrement cu staniol sclipitor, in estenta tot un câcu ramane . Asa e si cu samsung vinde tehnologie mirositoare… si observ , fara echivoc , ca sunt destui pe aici ce se delecteaza olfactiv cu samsung :))))!!!!!