Prima Pagina Samsung Galaxy S8 va avea o husa din piele Alcantara

Galaxy S8 va avea o husa din piele Alcantara

Galaxy S8 va avea o carcasa Alcantara special creata de catre compania Samsung pentru clientii dornici de accesorii premium.

Samsung incearca sa faca Galaxy S8 cat mai exclusivist, asa ca pentru el a gandit o serie noua de accesorii, iar una dintre carcasele aflate in dezvoltare este destul de neobisnuita. Mai exact, compania Samsung vrea sa lanseze o carcasa din “piele” Alcantara pentru noul sau smartphone ce urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor.

Materialul este cel mai des intalnit la scaunele pentru masini si este ales de catre producatorii de automobile multumita rezistentei in timp, dar si impotriva petelor. Cei de la Samsung il aleg probabil din aceleasi motive, dar si pentru ale oferi clientilor pe telefon ceea ce simt atunci cand se aseaza in masina in fiecare zi.

Separat, pentru Galaxy S8 compania Samsung va lansa multe accesorii pe care le stim deja de la modelele anterioare din seria Galaxy. Mai exact, carcase Clear View, LED View, S View, carcase cu tastatura, dar si o carcasa cu baterie externa, capacitatea acesteia fiind cu 500 mAh mai mica decat cea vanduta acum pentru Galaxy S7.

Este greu de spus cam cata lumea va dori sa cumpere noua carcasa Alcantara pentru Galaxy S8, insa probabil accesoriul va atrage atentia unui numar destul de mare de utilizatori.

“Some Galaxy S8 accessories will be new. For example, you’ll be able to buy a Protective Cover “knitted with Alcantara” for your S8. While you may have heard the term Alcantara leather, Alcantara is not actually leather. It’s a synthetic material that resemble suede leather, while being more durable and resistant to stains.”

galaxy-s8-alcantara