Cand se lanseaza iOS 10.2 pentru iPhone si iPad

Lansarea iOS 10.2 ar trebui sa aiba loc pana in perioada Craciunului, Apple grabindu-se sa aduca acest update pentru utilizatori.

iOS 10.2 este testat in momentul de fata de ceva vreme pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple facand o varietate de schimbari interne pentru sistemul de operare. In interfata lucrurile nu sunt cu mult diferite fata de ceea ce vedem in iOS 10.1.1, insa chiar si asa tot ceea ce s-a facut pana acum ne face sa privim cu incredere spre viitor.

Cei de la Apple pregatesc pentru iOS 10.2 imbunatatiri menite sa ne ofere performante si autonomie mai bune, asa ca teoretic vom avea parte si de o experienta excelenta. In ceea ce priveste lansarea iOS 10.2, aceasta urmeaza sa aiba loc, cel mai probabil, in cursul lunii decembrie, avand in vedere perioada in care a fost initiat procesul de testare.

Mai exact, Apple a inceput sa testeze iOS 10.2 cu peste 3 saptamani in urma, iar asta sugereaza faptul ca lansarea iOS 10.2 urmeaza sa aiba loc cel mai probabil inainte de Craciun. Compania Apple rareori testeaza o versiune intermediara a iOS pentru mai mult de o luna si jumatate, iar iOS 10.2 nu ar trebui sa faca diferenta de la acest trend.

Cand se lanseaza iOS 10.2 pentru iPhone si iPad

Separat de strategia Apple privind lansarile noilor versiuni ale iOS, lansarea iOS 10.2 va veni in perioada imediat urmatoare si pentru ca sistemul de operare are multe vulnerabilitati. O buna parte dintre ele au fost dezvaluite intr-o serie de clipuri video aparute in ultima perioada, asa ca pe Apple s epune presiune sa lanseze actualizarea pentru iDevice-uri.

Parerea mea este ca pana in 2017 compania Apple nu doar ca va lansa iOS 10.2, ci ar putea lansa inclusiv o versiune beta a iOS 10.3 pentru utilizatori si dezvoltatori. Pana atunci, compania Apple va mai lansa cel putin una sau doua versiuni beta ale iOS 10.2, asa ca vom afla din timp tot ceea ce urmeaza sa primim in momentul lansarii oficiale a sistemului de operare.

lansare-ios-10-2

5 COMENTARII

  1. Problema cu shutdown o am si eu…. cateodata chiar ma scoate din sarite. Mai am garantie pana oct 2017, probabil vara il trimit la reparat….