iOS 10.2 – cum introduci foldere in foldere pe iPhone

Daca ai foarte multe aplicatii instalate pe iPhone sau iPad si ele ocupa prea mult spatiu in ecranul principal al iDevice-urilor voastre, atunci astazi vedeti o solutie de a aduce putina ordine in haos. Mai exact, in clipul video de mai jos aveti prezentata o metoda prin care puteti introduce foldere in interiorul folderelor terminalelor voastre.

Procedura este una destul de complicata, insa este disponibila in iOS 10.2, o versiune a sistemului de operare care urmeaza sa fie lansata in mod public. Ea functioneaza pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca va puteti folosi de ea pentru a aranja aplicatiile si foldere existente in iDevice-uri.

Intreaga procedura se bazeaza pe un bug al sistemului de operare iOS, acesta stand la baza posibilitatii de a face aceste combinatii de foldere in interiorul folderelor. Este greu de spus daca Apple va bloca aceasta procedura in momentul in care iOS 10.2 va fi lansat oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, isna pana atunci va puteti bucura de ea.