eMAG: iPhone 7, iPhone 6S si 5S cu 800 LEI reducere

eMAG are iPhone 7, iPhone 6S si iPhone 5S resigilate cu reducere de pana la 830 LEI in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa profitati de promotii.

0

Daca sunteti astazi in cautarea unui nou iPhone, atunci va spun ca gasiti la eMAG, diverse modele ale iPhone 7, iPhone 6S si iPhone 5S cu pana la 830 de LEI reducere in aceasta pagina. Vorbim despre reduceri destul de putine deoarece stocurile sunt limitate si interesul este foarte mare pentru aceste produse ale companiei Apple in aceasta perioada a anului.

In aceasta idee, incepem cu iPhone 7, acest terminal avand reducere de pana la 420 LEI in momentul de fata in aceasta pagina a magazinului eMAG. Vorbim despre un smartphone lansat in luna septembrie de catre compania Apple, el fiind extrem de cautat in momentul de fata, iar in ciuda interesului foarte mare, iata ca totusi exista terminale resigilate din care sa alegeti acum.

In cazul iPhone 6S vorbim deasemenea despre putine terminale resigilate pe care le puteti cumpara la pret foarte bun astazi, insa reducerile totusi exista. Pretul final de achizitie este foarte apropiat de cel pe care cei de la eMAG l-au practicat in ziua de Black Friday, asa ca aveti ocazia de a cumpara un produs bun al Apple la un pret mai mult decat potrivit.

eMAG vindeiPhone 7, iPhone 6S si 5S cu 800 LEI reducere

In final ramane iPhone 5S pentru care exista reducere de 830 de LEI in momentul de fata in cadrul magazinului eMAG. Pretul este mai mare decat cel pe care magazinul l-a practicat in ziua de Black Friday, insa chiar si asa, exista posibilitatea de a-l achizitiona la un pret mult mai bun decat cel standard, chiar daca vorbim despre un produs resigilat.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 7, iPhone 6S si iPhone 5S resigilate care beneficiaza de reducere de pana la 830 de LEI astazi. Stocurile sunt limitate din cauza cererii foarte mari, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati, ar fi bine sa le cumparati acum, ele putand fi achizitionate inclusiv in rate fara dobanda.

emag-iphone-7-iphone-6s-reducere