Prima Pagina Apple Jony Ive supravegheaza dezvoltarea design-ului produselor APple

Jony Ive supravegheaza dezvoltarea design-ului produselor APple

Ieri au aparut o serie de informatii care sugerau faptul ca Jony Ive, celebrul designer al companiei Apple, nu mai este atat de implicat in dezvoltarea design-ului viitoarelor produse. Desi el conduce intreaga divizie de design a companiei Apple, unii spun ca timpul sau a fost in principal petrecut creand design-uri pentru noile magazine, dar si noul campus.

Foarte multa lume a inceput sa traga concluzia ca Jony Ive urmeaza sa paraseasca Apple in viitorul apropiat si ca aceste schimbari sunt menite sa faca tranzitia mult mai usoara. In fata acestor speculatii, compania Apple a reactionat si a transmis indirect presei faptul ca totul se desfasoara in continuare normal in cadrul diviziei sale de design.

Desi Jony Ive isi dedica in principal timpul pentru a se concentra pe design-ul noilor magazine si al campusului Apple, el supravegheaza totusi dezvoltarea design-ului altor produse. Ive nu se mai implica atat de mult precum in viitor si nu urmareste evolutia zilnica a design-ului produselor, insa supravegheaza evolutia generala in aceeasi masura.

In momentul de fata, se pare ca Jony Ive s-a camplictisit de design industrial si incearca sa isi ocupe timpul cu proiecte care i se par mai interesante, arhitectura numarandu-se printre ele. Ce impact are asta asupra Apple ? Ei bine uitati-va la iPhone 7 si la iPhone 6 si veti intelege de ce lumea este ingrijorata in legatura cu ceea ce face Ive acum.

“Importantly, I’ve also heard from well-placed sources within Apple that there is nothing to this — that while Ive is devoting much of his time and attention to architecture recently (both for the new campus and Apple retail), every aspect of every new product remains as much under his watchful eye as ever.”

jony-ive-plecat-apple

 • Mr. Tambourine Man

  Cu exceptia acelor dungi pentru antene, nu e nimic in neregula cu designul iPhone 6/6s.
  Iar cu 7 e alta poveste.
  Noul look a fost pastrat pentru telefonul aniversar.
  De altfel puteti vedea aceasta practica (de a schimba radical designul doar la 2 ani) si la alti producatori; Samsung (S6 si S7), HTC (M8 si M9), LG (G2 si G3) si lista ar putea continua.

 • Srb Srb

  ALELUIA !!

 • Gabriel.86

  Nu se mai implica atat fe mult precum in viitor…. ooooo daaaa. 😂💪🏻

 • Mr. Tambourine Man

  George și-a mai făcut un cont

 • Srb Srb

  De unde stii? Ce user are?

 • Mr. Tambourine Man

  Urmărește. Acum a “îmbătrânit” 2 ani. E ’86

 • Srb Srb

  aaa :D:D:D:D crezi ca el este?

 • Srb Srb

  doamne..unde sunt comentariile lui George 88 ?

 • Au plecat la plimbare.

 • Julian

  Era George89….. care zicea ca nu e nascut in 1989, doar “asa i-a venit lui sa scrie” 😀😀😀

 • Julian

  Sper sa fie la seral…. sau macar la o scoala profesionala, sa mai invete ceva. Si sa-si castige banii de reincarcarea cartelei cu net 😀😀😀.
  Si ca el – multi altii, pe care ii vom vedea imediat venind cu reply-uri.
  Asteptam! 😀😀😀

 • kinder

  Cred ca Ive supravegheaza desing-ul la drumuri si poduri :)) o fi si greu sa faci niste dreptunghiuri sa le dai drumul pe piata apoi. De traia Jobs, Ive visa design-uri zi si noapte de era terorizat.