iPad cu ecran de 10.5 inch va fi lansata in 2017

iPad Pro cu ecran de 10.5 inch va fi lansata de catre compania Apple la inceputul anului 2017 impreuna cu alte modele din serie.

Un zvon aparut in cursul acestei zile confirma din nou faptul ca Apple intentioneaza sa lanseze o tableta iPad cu ecran de 10.5 inch la inceputul anului 2017. Vorbim despre o noua tableta iPad Pro care va fi inclusa in serie, intre cea care are ecran de 9.7 inch si cea care are ecran de 12.9 inch, compania Apple cautand sa atraga un nou set de clienti.

Conform surselor informatiilor aparute astazi, compania Apple ar intentiona sa inceapa productia acestui nou model al iPad in cursul lunii decembrie. Lansarea sa, dar si a unor noi modele ale tabletelor cu ecrane de 9.7 si 12.9 inch urmeaza sa aiba loc in cursul lunii martie, cei de la Apple urmand a organiza o conferinta speciala in primavara.

Motivul din spatele lansarii acestei tablete cu ecran de 10.5 are la baza faptul ca produsele cu ecrane de asemenea diagonala sunt extrem de populare in mediile educational si business. Conform unor surse apropiate ale Apple, tabletele cu ecrane de 9.7 inch sunt prea mici pentru a fi utile in aceste medii, iar cele cu ecrane de 12.9 inch sunt prea scumpe.

iPad cu ecran de 10.5 inch va fi lansata in 2017

In aceasta idee, tableta cu ecran de 10.5 inch va fi lansata pentru a se potrivi cat se poate de bine cu nevoile celor din aceste sectoare. Apple vrea sa implementeze in aceasta tableta un procesor A10X, ce urmeaza sa fie folosit si in iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, deci vorbim despre putere de procesare foarte mare pentru acest viitor produs.

“Apple will launch 10.5-inch iPad in 2017, with production to begin in December. Apple is launching the 10.5-inch iPad mainly because 10-inch and larger tablets have been popular among enterprises and the education sector in the US. Its existing 9.7-inch iPad may be too small and the 12.9-inch iPad Pro too expensive for such procurement, the sources indicated. The 10.5-inch iPad will be equipped with Apple-developed CPU A10X which is also used in 12.9-inch iPad Pro. Apple will also launch lower-price versions of the 9.7-inch iPad to compete with Android models.”

Aceasta este a treia sau a patra oara cand vedem asemenea informatii cu privire la acest model al iPad, asa ca lansarea sa la inceputul anului viitor pare tot mai sigura.

ipad-pro-10-5-inch

6 COMENTARII

  1. mda sa speram ca va avea aceleasi dimensiuni fizice ca cel de 9.7″ ca sa nu fie nevoie sa avem 3 modele de “smart keyboard”

  2. Sincer, eu sper sa pastreze iPad mini 4, in schimb sa renunte la Pro-ul de 9,7. Cu toate ca folosesc Pro 9,7 si sunt foarte multumit, as prefera 10,5″, dar in aceiasi carcasa de 9,7″ ?

  3. tot ce se poate…multa lume vad ca vrea sa pastreze ipad mini. cumva ipad si de 9.7″ si de 10.5″ nu prea isi are rostul…prea mica diferenta

  4. Cel mai probabil daca vor aduga o varianta de 10.5 inch aceasta va avea un format diferit de 16.9 sau 16.10 precum tabletele samsung.Altfel nu ii vad rostul.Sincer chiar ar fi utila pentru filme.

  5. În ceea ce privește ergonomia de lucru, nu văd o diferență materială între 9.7 și 10.5 inci. Ar putea fi vorba despre o nouă serie de accesorii care să fie vândute, ceea ce motivează Apple să ofere un nou factor de formă hardware.