Prima Pagina aplicatii Hydra – inregistreaza poze de 32 megapixeli cu iPhone

Hydra – inregistreaza poze de 32 megapixeli cu iPhone

Daca v-ati dorit vreodata sa inregistrati poze de foarte mare calitate folosindu-va terminalele iPhone, atunci aplicatia Hydra – Amazing Photography va poate ajuta. Lansata de ceva vreme in App Store, aplicatia Hydra ne ofera posibilitatea de a inregistra poze de inalta rezolutie, 32 megapixeli folosind doar un terminal iPhone.

Dupa cum prea bine stiti deja, camera principala a iPhone-urilor lansate in ultimii are capacitatea de a inregistra doar poze la rezolutia de 8 megapixeli, deci aplicatia o poate face la o rezolutie de 4 ori mai mare.a

HYDRA CAPTURES MORE LIGHT BY MERGING UP TO 60 FRAMES TO MAKE A SINGLE HIGH-QUALITY PICTURE (LESS NOISE, MORE HIGHLIGHTS/SHADOWS) ON IPHONE AND IPAD. HYDRA ALSO GOES BEYOND THE 8-MEGAPIXEL SENSOR LIMIT, WITH UP TO 32-MEGAPIXEL HIGH-RESOLUTION IMAGES. IT USES THE LATEST EVOLUTIONS OF IPHONE AND IPAD CAMERA HARDWARE, AS WELL AS THE LATEST CAMERA APIS AND GPU RENDERING TECHNOLOGIES OF IOS 8. HYDRA PROVIDES 5 SPECIFIC CAPTURE MODES: HDR, VIDEO-HDR, LO-LIGHT, ZOOM, AND HI-RES MODES.

  Conform dezvoltatorilor sai, aplicatia Hydra combina nu mai putin de 60 de cadre pentru a inregistra o imagine de 32 de megapixeli, ea capturand imaginile la o calitate foarte buna. Hydra utilizeaza cele mai noi API-uri ale iOS 10 si placa grafica a terminalelor pentru a procesa cat se paote de rapid si de bine imaginile, astfel ca rezultatul este o poza foarte clara.

Aplicatia are disponibile nu mai putin de 5 moduri de inregistrare a pozelor, astfel ca puteti alege oricare dintre ele extrem de usor si in conditii foarte bune.

 • Hydra’s High Dynamic Range (HDR) mode is based on an alternate method that captures up to 20 images and that is made to handle even the most difficult lighting conditions.
 • Video-HDR uses single-image tonemapping and device-specific sensor mode (iPhone 6) to create stunning videos.
 • Lo-light mode removes sensor noise by merging together multiple images and amplifying light by a factor of 10 to provide a better image quality.
 • Zoom mode uses real-time, super-resolution technique to recreate missing pixels from hand motion, producing 2x and 4x scale factors with more details than the standard digital zooming technique(*).
 • Hi-res mode produces up to 32MP images from the regular 8MP camera sensor, providing finer details in captured image(*).

Hydra este disponibila pentru DESCARCARE in format universal din AppStore, dar si cu 50% reducere.

hydra

 • Andrei Pirjolea

  Se merita sa plătesc pentru ea £2.29? Din AppStore?

 • shapk

  Ar fi mai indicat ca Apple sa lase camera care spun ei ca e de 12mp sa traga la 12mp si nu la 8mp si sa mai reduca din compresie. Asta cu aplicatia stock. Nu mai zic de raw sau dng real tot pe aplicatia default. Altii au de mult asa ceva. Iar la momentul asta chiar nu inteleg ce e cu compresia atat de mare pe jpg. Probabil unde au avut mereu stocare mica la versiunile de jos si sa nu se mai planga utilizatorii de lipsa de spatiu. Eu am 7 plus de 128 gb si chiar vreau foto mai bune chiar daca ocupa mai mult. La momentul asta face foarte slab fotografii fata de camerele de pe alte telefoane.

 • R@. Han.

  Este o aplicatie foarte proasta. Dai banii degeaba. Face fotografii jalnice.
  Inteleg sa fie promovata daca, intr-adevar, si-ar face treaba.
  O testez de la publicarea articolului. O prostie curata. Nu gasesc de unde sa-i activez blitul, nu are stabilizator de imagine, trebuie sa stai cu mana nemiscata sa faca vreo 30-40 de poze si, cand o vizualizezi nici nu intelegi ce ai fotografiat.

 • Laur

  😂😂😂😂 extraordinara atunci

 • Iti dau contul sa-mi transferi banii pentru verificat sutele de aplicatii despre care vorbesc lunar ? Sau nu are rost, ca nu contribuie nimeni ?

 • Silviu

  Nu ma refer sa le cumperi ci măcar sa citești ce spun cei care au plătit pt ea. Adică o simpla verificare a sursei de informație pe care o publici.

 • Review-urile din appstore nu sunt intotdeauna relevante. Multe platite sa fie bune, altele sa fie rele.