Galaxy S8 va avea pana in 256 GB spatiu de stocare

Galaxy S8 va avea pana in 256 GB spatiu de stocare, compania Samsung invatand ceva de la Apple din acest punct de vedere, dupa cum era deja de asteptat. Daca in martie Samsung a lansat Galaxy S7 cu doar 32 GB spatiu de stocare si suport pentru carduri SD de pana in 256 GB, in 2017 schimba strategia din nou pentru utilizatorii sai.

Mai exact, Galaxy S8 va avea pana in 256 GB spatiu de stocare si probabil suport pentru carduri SD de capacitate mare, acesta fiind marele avantaj fata de iPhone. Totusi, Samsung imprumuta de la Apple ideea de a oferi 256 GB spatiu de stocare in smartphone-uri, cei din Cupertino fiind printre extrem de putinii producatori care fac asta si singurul popular care o face.

Foarte multi clienti Samsung au ramas nedumeriti din cauza faptului ca Galaxy S7 are doar o singura optiune in ceea ce priveste spatiul de stocare. Desigur ca este mai ieftin sa cumperi un card SD decat sa platesti diferenta pentru un mediu de stocare NAND flash mai mare, dar pierzi extrem de multe pe partea de performante si experienta de utilizare.

Galaxy S8 va avea pana in 256 GB spatiu de stocare

Stiti deja cu totii ca nu exista card-uri SD care sa aiba performante la fel de bune precum un mediu de stocare NAND flash, deci decizia de anul acesta a celor de la Samsung a fost proasta, pentru unii. In 2017 va oferi inclusiv spatiu de stocare mai mare pentru cei interesati, astfel incat ei sa beneficieze de performante foarte bune cand isi folosesc terminalele.

Chiar daca vorbim acum despre nimic mai mult decat un zvon, realitatea este ca exista putine sanse ca Samsung sa gandeasca diferit aceasta schimbare. Samsung are nevoie de un smartphone care sa multumeasca pe cat mai multa lume, iar integrarea de medii de stocare de capacitate mai mare este o schimbare extrem de benefica.

galaxy-s8-256-gb