Noul MacBook Pro are probleme grave cu placa video

19

Unii dintre cei care au cumparat noul MacBook Pro de la compania Apple au sesizat cu neplacere faptul ca laptop-urile au probleme cu placile video implementate de Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se manifesta problema si deocamdata nu se stie daca problema este un hardware, sau are legatura cu driverele placilor video.

Din pacate toate modelele noi ale MacBook Pro par sa fie afectate de catre aceasta problema, deci atat placile video integrate, cat si cele dedicate sunt afectate. Problemele par sa apara in general cand sunt folosite unele aplicatii ale Adobe, sau chiar unele aplicatii native ale Apple, precum cea Photos, deci nu aveti cum sa le evitati.

Din pacate, in majoritatea cazurilor este necesara o repornire a Mac-ului pentru a readuce lucrurile la normal, iar asta nu este chiar atat de “entuziasmant” pentru utilizatori. Cei de la Apple sunt perfect constienti de problema si desigur ca incearca sa o rezolve, dar din pacate deocamdata utilizatorii trebuie sa suporte toate aceste erori.

Exista o foarte mare sansa ca urmatorul update al macOS Sierra sa rezolve problema pentru utilizatorii MacBook Pro, insa cei care nu folosesc versiuni beta, raman fara ajutor. Desigur ca nimeni nu isi doreste ca un laptop de minim 1400 de dolari sa aiba probleme de acest gen, insa din pacate lucrurile acestea se intampla la Apple.