Noul MacBook Pro are probleme grave cu placa video

Unii dintre cei care au cumparat noul MacBook Pro de la compania Apple au sesizat cu neplacere faptul ca laptop-urile au probleme cu placile video implementate de Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se manifesta problema si deocamdata nu se stie daca problema este un hardware, sau are legatura cu driverele placilor video.

Din pacate toate modelele noi ale MacBook Pro par sa fie afectate de catre aceasta problema, deci atat placile video integrate, cat si cele dedicate sunt afectate. Problemele par sa apara in general cand sunt folosite unele aplicatii ale Adobe, sau chiar unele aplicatii native ale Apple, precum cea Photos, deci nu aveti cum sa le evitati.

Din pacate, in majoritatea cazurilor este necesara o repornire a Mac-ului pentru a readuce lucrurile la normal, iar asta nu este chiar atat de “entuziasmant” pentru utilizatori. Cei de la Apple sunt perfect constienti de problema si desigur ca incearca sa o rezolve, dar din pacate deocamdata utilizatorii trebuie sa suporte toate aceste erori.

Exista o foarte mare sansa ca urmatorul update al macOS Sierra sa rezolve problema pentru utilizatorii MacBook Pro, insa cei care nu folosesc versiuni beta, raman fara ajutor. Desigur ca nimeni nu isi doreste ca un laptop de minim 1400 de dolari sa aiba probleme de acest gen, insa din pacate lucrurile acestea se intampla la Apple.

19 COMENTARII

  1. Din păcate mai mult ca sigur e problema hardware. In 2012 mi-am cumpărat un MacBook nou din Mediagalaxy și după 2 zile a început sa facă exact ca cel din video. M-am dus la Noumax și după 2 zile de teste mi-au dat alt laptop nou. Mamaaaaa nu vreau sa ma gândesc ce va fi peste 1,2,3 săptămâni când tot mai mulți vor începe sa scrie pe site-uri despre problema asta. Sper din suflet sa nu o dea in bara ca și Samsung cu Note 7-le. Oricum…dezamăgit…de mai dezamăgit nu se poate. Pe lângă faptul ca e scump, pe langa faptul ca au scos porturile, pe lângă faptul ca e prea puțin upgrade fata de anterioarele modele….a mai apărut și asta. Am un gust așa amar ca mi-am vândut 15″-le de anul trecut.

  2. În sfârșit vede cineva cum sunt și eu! Reacționez când citesc comentarii despre “perfecțiune” într-o parte, și despre “mizerie” în altă parte. Vreau să fiu obiectiv, și să dau Cezarului ce-i al Cezarului.

  3. nu e hater pt ca detine un mac….deci este normal, daca detinea si un iphone, la fel de multa iubire…doar apara ceea ce detine

  4. Din ce se vede in video, sant probleme de lipire la procesorul grafic
    Și după părerea mea,este o problema hardware nu se prea poate rezolva din drivere