Blocheaza permanent actualizarile iOS pe iPhone sau iPad

Blocheaza actualizarile iOS si alertele pe iPhone, iPad si iPod Touch in mod permanent folosind aceasta simpla solutie.

Daca te-ai saturat sa faci actualizari la iOS si sa fii agasat de alerte trimise de catre compania Apple pentru a le descarca si instala, atunci exista o solutie pentru tine. Desi compania Apple nu ne ofera o modalitate de a dezactiva sistemul Software Updates, Actualizare Software, exista totusi solutii pentru cei care vor sa ramana la versiunea de iOS pe care o au.

Solutia este una foarte simpla si blocheaza permanent verificarile de actualizari, sau afisarea de alerte pentru ca fara verificare nu va fi gasita vreo actualizare. Desi solutia functioneaza permanent, exista si o metoda de a o dezactiva pentru a readuce lucrurile la normal, asa ca nu trebuie sa va speriati ca nu veti mai putea face vreodata actualizari software.

Solutia aceasta de a bloca afisarea de alerte pentru actualizarile iOS va scuteste si de descarcarea acestora in terminalele voastre, ele putand ocupa pana la cateva sute de MB. Aceste descarcari pot fi sterse din terminalele voastre dupa folosirea acestei metode si va voi explica mai jos cum puteti face acest lucru in doar cateva secunde.

Blocheaza permanent actualizarile iOS pe iPhone sau iPad

Metoda aceasta va instaleaza un profil beta al Apple TV in iPhone sau iPad, pacalind terminalul vostru ca este un Apple TV, deci el nu va mai cauta actualizari pentru iOS, dar nu le va afisa nici pe cele pentru Apple TV. Bun, acum pentru a putea bloca permanent actualizarile iOS pe iPhone sau iPad, va trebui sa faceti urmatoarele :

  1. Accesati in browserul Safari acest link.
  2. Confirmati instalarea profilului respectiv.
  3. Reporniti terminalul vostru.

Acum ca terminalul vostru este de fapt un Apple TV, veti fi scutiti de afisarea acelor alerte enervante pentru a instala actualizarile pentru iOS lansate de catre Apple. Pentru a le sterge pe cele existente in terminalele voastre va trebui doar sa mergeti in Settings > General > Storage usage & iCloudConfigurari > General > Utilizare stocare si iCloud, cautati intrarea cu software update, actualizare software, glisati din dreapta spre stanga in dreptul sau si stergeti-o.

Si cu toate acestea, veti avea o utilizare mai linistita.

blocheaza-actualizari-software-iphone-ipad