Just One more Go… – o noua sectiune de jocuri pentru iPhone si iPad

Just One more Go… este o noua sectiune de jocuri pentru iPhone si iPad, ea fiind lansata de catre compania Apple cu doar cateva zile in urma de catre cei din Cupertino. Sectiunea contine cateva zeci de titluri disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind gandite in ideea de a ne permite sa reluam jocul de unde am esuat, ori de cate ori esuam.

In general, aceste tipuri de jocuri sunt facute pentru a fi antrenante si distractive, atat pentru adulti, cat si pentru copiii, asa ca ele sunt potrivite pentru toata lumea. Majoritatea jocurilor nu sunt extrem de cunoscute, ele nefiind promovate pana acum de catre compania Apple, insa chiar si asa, vorbim despre titluri care merita macar incercate de catre noi.

Toate jocurile prezente in sectiunea Just One more Go… au fost alese de catre angajatii companiei Apple in baza experientei pe care au avut-o cu respectivul joc. In aceasta idee, orice fel de joc veti alege din aceasta categorie a celor de la Apple, stiti ca alegerea voastra va fi una buna si nu veti cheltui banii fara rost, daca veti alege sa cumparati ceva.

Sectiunea Just One more Go… poate fi accesata de catre toti posesorii de iDevice-uri urmand acest link.

just-one-more-go-aplicatii-jocuri