eMAG vinde iPhone 7 cu 450 LEI reducere astazi

eMAG ofera iPhone 7 cu reducere de pana la 450 LEI in propriul magazin online, promotii bune fiind disponibile inclsuiv la magazinul QuickMobile.

Black Friday a dat startul reducerilor la iPhone 7, astfel ca eMAG are astazi unele modele ale terminalului cu reducere de pana la 450 LEI in aceasta pagina. Vorbim despre un stoc limitat de terminale iPhone 7 pe care eMAG le vinde la un pret cu mult mai mic decat cel standard, deci aveti ocazia de a va bucura de un deal foarte bun pentru un smartphone extrem de popular.

iPhone 7 a fost lansat in septembrie de catre compania Apple si cei din Cupertino nu l-au inclus in lista lor de reduceri pentru Black Friday, asa ca un pret mai mic cu 450 LEI in Romania este binevenit. Pretul final este, desigur, mai mic decat cel din Apple Store, cei de la eMAG avand in oferta dispozitivele la o promotie extrem de interesanta in aceasta perioada.

Separat de cei de la eMAG, terminalele iPhone 7 au reduceri bune inclusiv la cei de la QuickMobile, in aceasta pagina, mai multe modele fiind oferite de catre ei. Desigur ca reducerea aplicata este ceva mai mica decat in cazul eMAG, insa chiar si asa beneficiati de multe promotii la mai multe modele din oferta magazinului, asa ca aveti mai multe optiuni pentru alegeri.

eMAG vinde iPhone 7 cu 450 LEI reducere astazi

eMAG are inclusiv terminale iPhone 7 resigilate disponibile la reducere in aceasta pagina, pentru ele fiind oferite si promotiile cele mai bune in cursul acestei zile. Desi aceste terminale sunt resigilate, ele beneficiaza de garantia standard oferita unui produs normal, acestea fiind verificate in prealabil pentru a indeplini toate exigentele unui produs nou vandut de Apple.

Concluzionand, in aceasta pagina a magazinului online eMAG gasiti toate ofertele pentru terminale iPhone 7, nu si iPhone 7 Plus, acesta nefiind disponibil in stoc. V-am spus ca stocurile sunt totusi limitate si trebuie sa aveti grija sa va grabiti cand doriti sa faceti o achizitie, deoarece unitatile se vor epuiza extrem de rapid in baza cererii.

emag-iphone-7-450-lei-reducere