Amplificatorul de semnal GSM pentru iPhone

Daca locuiti intr-o zona in care semnalul GSM este slab pe al vostru iPhone, atunci s-ar putea sa va puteti bucura de o carcasa care v-ar putea rezolva problemele. Mai exact, vorbesc despre o carcasa care poate amplifica semnalul GSM al terminalului iPhone pentru a va ajuta, fie sa aveti semnal, fie sa va bucurati de unul mai bun pentru apeluri sau navigare pe internet.

Vorbim despre o carcasa foarte simpla, care are o antena ce poate fi extinsa in partea sa superioara si care imbunatateste semnalul GSM al terminalelor iPhone. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta carcasa, dar si cum functioneaza ea, imbunatatirea adusa de amplificator fiind de 10% in testul facut mai jos.

In realitate, rezultatele ar putea fi chiar mai bune de atat si depind de zona in care vala aflati, deci nu vorbim despre ceva standar si aplicabil la scara larga. In general, rezultatele oferite de catre acest tip de accesorii sunt foarte bune si va pot ajuta sa faceti apeluri telefonice in zone in care terminalele nu au semnal GSM in mod normal.

Carcasa din clip se numeste LINKASE CLEAR si este doar una dintre cele care au un amplificator de semnal inclus pentru a imbunatati calitatea apelurilor GSM. Desi testul este facut pe aceasta, in realitate cam orice fel de carcasa similara ar trebui sa aiba rezultate apropiate care sa va imbunatateasca experienta de a face apeluri telefonice, sau de a naviga pe internet.