Blips – accesoriul microscop pentru iPhone

Daca v-ati dorit vreodata sa va transformati terminalul iPhone intr-un microscop, ei bine un nou accesoriu pentru terminalele noastre ne ofera exact optiunea de a face acest lucru. El se numeste Blips si in baza unui proiect de finantare a ajuns acum sa fie vandut in lumea intreaga pentru toti cei interesati sa se bucure de ceea ce are el de oferit.

Mai exact, vorbim despre lentile foarte subtiri care pot fi aplicate peste camerele terminalelor noastre iPhone si pot mari imaginile inregistrate de catre ele cu de pana la cateva zeci de ori. Acelasi lucru il poate face si un microscop, insa acum putem beneficia de o functionalitate similara si folosind un terminal iPhone, plus o lentila lipita pe carcasa sa.

Folosind acest tip de lentile putem vedea cele mai mcii detalii ale oricaror obiecte din lumea reala, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aceste lentile. Chiar daca nu au o putere la fel de mare precum cea a unui microscop, ele ofera totusi o functionalitate destul de apropiata si o experienta superioara oricaror alte lentile macro pentru smartphone.

Blips sunt disponibile in versiuni care costa minim 30 de dolari si pot ajunge pana la 1200 de dolari, deci exista cate ceva pentru fiecare persoana interesata. Mai mult decat atat, creatorii accesoriului ofera inclusiv slide-uri pentru analizare folosind aceste lentile, asa ca toti clientii pot avea parte de o experienta foarte interesanta cu ele.