Prima Pagina Apple Campus 2 Apple Campus 2 este prezentat intr-un nou clip video

Apple Campus 2 este prezentat intr-un nou clip video

Daca de zilele trecute si pana astazi vi s-a facut dor de Apple Campus 2, ei bine in clipul video de mai jos puteti vedea o noua inregistrare facuta din aer pentru locatie. Vedem din nou cat de mult a progresat procesul de constructie al noului sediu Apple, insa diferentele fata de clipul video anterior sunt practic inexistente in acesta nou.

Chiar si asa, el arata unele detalii pe care clipul video anterior nu ni le arata, mai exact unele zone care nu fusesera filmate indeaproape in prima inregistrare. Apple Campus 2 este un proiect de peste 3 miliarde de dolari, compania Apple indeplinind visul lui Steve Jobs de a avea un sediu nou, indiferent de costurile implicate de aceasta “aventura”.

 • Srb Srb

  SUPERB. Chiar sper SAMSUNG sa copieze si asa ceva ! Dar probabil nu au banii necesari

 • Srb Srb

  Daca avea bani si ambitie isi faveau si ei. Asa ca lasa scuzele pt Samsung ca sunt copilaresti. Mai asteptam totusi copiaza si ei asa ceva
  Este si normal ca este fara haz,tinand cont ca angajatii samsung din HC lucreaza in cladiri vechi si de tot rahatul. Trist

 • V.P

  Faveau ?

 • Srb Srb

  Saracii !!

 • V.P

  Saracie a fost Apple patronasule , cum poti spune ca Samsung e saracie cand baga in cercetare zeci de muliarde anual .

 • Srb Srb

  uzine !!! adica fabrici, te simti ca in ani 80 acolo…In OZN ala o sa lucreze oamenii elegant si cu spor, si or sa fie foarte fericiti

 • Srb Srb

  Am vazut si eu fabricile acelea clar nu fac 10 miliarde..poate toate la un loc sa faca atata MAXIM cu tot cu salariile pe 1 an

 • V.P

  In mare parte oamenii au fost inlocuiti de roboti , fiarele sunt doar in mintea ta ,, cine dracu crezi ca poate face zeci de milioane de panouri superamoled , zeci de milioane de procesoare si alte zeci de miliarde de componente , sute de milioane de telefoane anual . Pentru asta ai nevoie de roboti si oameni pregatiti pentru a face totul posibil .
  Uzine desteptule pentru ca in tarile comuniste tot uzine si fabrici sunt .
  Invata desteptule sa apreciezi munca , inovatia indifernt de unde vine pentru ca Apple fara Samsung si restul partenerilor nu poate realiza nimic pentru ca Apple este dependenta 100% de ei .

 • Srb Srb

  exact Samsung este o companie comunista. Eu apreciez munca mai mult ca oricine. Dar asta nu inseamna sa minti ca investesti 10 miliarde intr-o uzina cand multi stiu care sunt costurile. Ma duc sa mananc trufe albe ca am pofta.

 • V.P

  Au bagat 14 miliarde in cea mai mare UZINA de procesoare din lume , pai nu te supara dar linia de roboti costa cat tot OZN-ul Apple .
  Au 3 astfel de uzine in China , 3 in Coreea de Sud si una in America .
  Astia sunt o super putere iar un necunoscut ca tine incearca sa ne abureasca cu tampenii .