Apple ramburseaza reparatiile chingilor iMac

Compania Apple pare sa fi recunoscut o noua problema de fabricatie a unui produs propriu, astfel ca va rambursa cheltuielile clientilor pentru repararea chinghilor unor modele ale iMac. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta problema, unii clienti fiind obligati sa plateasca reparatii in service-urile Apple pentru a-si putea folosi produsele.

Reparatiile costa pana in 100 de dolari in service-urile autorizate de catre compania Apple si desigur ca multi clienti au fost suparati din cauza faptului ca sunt obligati sa plateasca pentru un defect de fabricatie. Cei de la Apple recunosc faptul ca unele modele ale iMac fabricate intre finalul anului 2012 si finalul anului 2013 au aceasta problema, ele fiind reparate gratuit acum.

Clientii care au platit pentru reparatii vor primi banii inapoi de la compania americana, dar numai in baza unei chitante care dovedeste efectuarea reparatiei. Problema are la baza o bucata de plastic din mecanismul de sustinere al ecranului, aceasta cedand dupa folosire indelungata, iar acum probleme utilizatorilor sunt rezolvate gratuit.

“My one month old 27″ iMac (about a month old) at work seems to have developed a loose hinge so that the screen always tilts at its most downward. It still tilts up and down, but will always return to that position by itself.”