iPhone 8 deja afecteaza vanzarile iPhone 7

iPhone 8 deja afecteaza negativ vanzarile iPhone 7 in lumea intreaga, compania Apple avand probleme in a convinge lumea sa se uite la actualul smartphone.

iPhone 8, sau iPhone 7S, indiferent cum se va numi smartphone-ul lansat in cursul anului viitor de catre compania Apple, deja afecteaza vanzarile iPhone 7. Foarte multe zvonuri au inceput sa apara inca din luna septembrie in legatura cu iPhone 8, iar lumea deja incepe sa fie mai interesata de acel viitor model decat de cele existente acum pe piata.

Ecran OLED curbat, carcasa din sticla, incarcare wireless ? Fanii Apple cer de ani de zile schimbari de acest gen pentru seria iPhone, iar conform zvonurilor, iPhone 8 ni le va aduce. Vorbim despre un upgrade major pentru seria iPhone a companiei Apple si foarte multa lume asteapta cu nerabdare sa cumpere smartphone-uri cu aceste caracteristici.

In momentul de fata exista multe persoane indecise daca merita sa cheltuie banii pe un smartphone cu un design neschimbat de 3 ani de zile, dar si fara un port audio. Pentru acestia, iPhone 8 este smartphone-ul mult visat, iar a astepta inca 1 an pentru el nu reprezinta o problema, mai ales ca iPhone 7 nu este suficient de atractiv.

iPhone 8 deja afecteaza vanzarile iPhone 7

Separat, sunt si cei care desi erau interesati sa cumpere iPhone 7 in aceasta perioada a anului, renunta la idee tocmai pentru ca zvonurile privind lansarea iPhone 8 sunt extrem de atractive. Cu functii atat de interesante zvonite pentru iPhone 8, mai toata lumea este deja interesata sa il cumpere, iar analistii au asteptari extrem de mari.

Desigur ca nimeni nu stie daca iPhone 8 va avea atat de multe schimbari majore, insa nici nu prea conteaza pentru cei care nu fac acum upgrade, compania Apple pierzand cel mai mult. Cu atate de multe zvonuri care atrag atentia spre iPhone 8, iPhone 7 a intrat intr-un con de umbra in momentul de fata si e putin probabil sa mai iasa de acolo.

Cei de la Apple vor avea foarte mult de munca pentru a atrage din nou atentia oamenilor spre iPhone 7 pana in toamna anului viitor, iar parerea multora este ca lupta este deja pierduta.

iphone-8-vanzari-iphone-7