AppStore devine rosu cu reduceri in campania RED

Zilele trecute v-am spus ca Apple a dat startul campaniei anuale RED, care are menirea de a strange bani pentru lupta impotriva HIV/SIDA. De-a lungul anilor Apple a organizat o sumedenie de campanii de acest gen si a trans peste 320 de milioane de dolari pe care i-a donat unei varietati de organizatii care lupta impotriva HIV/SIDA prin diverse moduri.

Anul acesta cei de la Apple continua campania cu o serie de produse speciale din categoria RED, cu o colorare a logo-urilor magazinelor in culoarea rosie, dar si cu o multitudine de promotii in AppStore. Daca ati accesat AppStore ieri sau astazi, atunci ati observat probabil ca totul a fost colorat in rosu pentru a ne atrage atentia cu privire la campanie.

Cei de la Apple au creat o varietate de sectiuni speciale in care recomanda aplicatiile unei multitudini de producatori, o parte din incasarile acestor zile urmand a fi donate. Unele aplicatii sunt vandute la pret standard, in timp ce altele beneficiaza de reduceri la pretul de baza, sau la unele dintre in-app purchase-urile disponibile in ele.

In toata aceasta campanie, compania Apple ne va recomanda sute de aplicatii care merita cumparate in campania RED si care vor sustine lupta impotriva HIV/SIDA. In aceasta idee, daca doriti sa sustineti aceasta lupta fara a dona efectiv vreun ban, atunci va recomand sa accesati AppStore pentru a vedea toate recomandarile disponibile.

appstore-red-hiv-sida