WhatsApp anunta noutatile pregatite pentru utilizatori

WhatsApp urmeaza sa fie actualizata in viitorul apropiat, insa o versiune beta lansata recent ne spune noutatile pregatite pentru iPhone.

WhatsApp beta pentru iPhone a fost oferita intr-o noua versiune zilele trecute de catre inginerii companiei cu acelasi nume, ea avand o serie de imbunatatiri destul de importante. Vorbim despre o versiune beta a aplicatiei WhatsApp care se afla acum in testare si urmeaza sa fie lansata oficial in perioada imediat urmatoare pentru utilizatori.

In baza listei de schimbari pregatite pentru aplicatia WhatsApp putem observa ca dezvoltatorii se pregatesc sa rezolve unele probleme de functionare raportate de utilizatori. Problemele cu trimiterea de fisiere catre interlocutorii WhatsApp numarandu-se printre erorile care urmeaza sa dispara dupa instalarea acestei actualizari in terminalele noastre.

Mai mult decat atat, aplicatia WhatsApp va face si poze mult mai bune folosind camera terminalelor iPhone, o serie de schimbari fiind facute si pentru iconita dedicata chat-urilor. Separat, aplicatia WhatsApp se descurca mult mai bine in ceea ce priveste criptarea conversatiilor noastre, acest aspect fiind exterm de important in ziua de astazi pentru multa lume.

In continuare, actualizare apentru aplicatia WhatsApp aduce o noua culoare pentru butonul care permite inregistrarea audio sau video, impreuna cu imbunatatiri pentru trimiterile de mesaje. Toate aceste schimbari vor fi vizibile in folosirea obisnuita a aplicatiei, insa nu chiar in orice meniu al sistemului de operare pentru terminalele iPhone.

  • Small bug fixes.
  • Improvements for uploading again a media that WhatsApp failed to send.
  • General improvements for the WhatsApp camera.
  • Very small (and imperceptible) UI improvements for the ‘Chats’ tab icon.
  • Improvements for encryption.
  • Improvements for the forward picker.
  • Many improvements for inserting all messages that haven’t still been sent in a queue.
  • Color change for the “Hold to record, release to send” alert.

Aplicatia WhatsApp, pentru iPhone este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

whatsapp-noutati-iphone-aplicatie