eMAG: reduceri de 10.000.000 LEI la 15 ani de existenta

eMAG implineste 15 ani si serbeaza ziua cu reduceri de 10.000.000 de LEI intr-o singura zi pentru foarte multe produse din propria oferta.

eMAG isi serbeaza cel de-al 15-lea an de activitate pe data de 6 decembrie cu reduceri de 10.000.000 de LEI la, probabil, cateva sute de mii de produse din propria oferta. Vorbim despre o traditie pentru magazinul online, cei de la eMAG organizand anual in aceasta perioada o campanie de reduceri in cadrul careia oferta foarte multe produse la pret promotional de “ziua lor”.

Deocamdata nu au fost anuntate toate categoriile de produse din oferta eMAG care vor beneficia de reduceri de 10.000.000 de LEI in aceasta pagina, insa probaibl vorbim despre : laptopuri, telefoane mobile, smartphone, televizoare, calculatoare, console, electricasnice mari si mici, accesorii pentru smartphone si tablete, tablete, smartwatchuri, accesorii de fitness, articole de imbracaminte, parfumuri si multe altele.

Conform celor de la eMAG, reducerile care totalizeaza 10.000.000 de LEI vor fi oferite sub forma unor carduri cadou pe care clientii le vor putea folosi pentru cumparaturi viitoare. Practic, orice achizitie facut ain 6 decembrie va aduce si un card cadou de o anumita valoare, cei de la eMAG urmand a permite folosirea sa la o data ulterioara pentru a beneficia de o alta reducere pentru un produs din oferta lor.

eMAG: reduceri de 10.000.000 LEI in 6 decembrie

emag-reduceri-10-000-0000-lei

Exact precum in fiecare an, cei de la eMAG vor avea si un counter care va arata ce suma din reduceri mai este disponibila pentru cei interesati sa profite de promotie. In aceasta idee, veti sti pe parcursul intregii zile de 6 decembrie ce suma a mai ramas disponibila si daca mai puteti profita de reducerile pe care cei de la eMAG le vor avea disponibile pentru noi.

In trecut cei de la eMAG au organizat campaniile de acest gen intr-o singura zi si nu cred ca anul acesta vor avea o gandire diferita vis-a-vis de aceasta campanie. In aceasta idee, intreaga campanie de reduceri se va desfasura cel mai probabil doar in ziua de 6 decembrie, insa reducerile vor fi disponibile pana la finalul campaniei, asa cum s-a intamplat de fiecare data.

iPhone 7, Apple Watch si MacBook la reducere ?

emag-reduceri-10-000-0000-lei-card-cadou

Desi nu a fost anuntat nimic oficial din partea celor de la eMAG, cred ca vor fi din nou reduceri bune la iPhone 7, Apple Watch si MacBook-urile din oferta magazinului. Cred ca vom vorbi despre reduceri efective combinate cu card-uri cadou pentru reduceri viitoare, deci vom vorbi cel mai probabil despre o promotie dubla pe care cei de la eMAG o vor avea.

Avand in vedere ca iPhone 7 Plus si Apple Watch 2 incep sa apara intermitent in stocuri, exista sansa ca puteti gasi ambele modele cu reducere sub forma de card cadou. Puteti gasi deasemenea si noile MacBook Pro cu Touch Bar in oferta magazinului, insa stocurile sunt limitate, asa ca aici va trebui sa va grabiti si sa cumparati ce va intereseaza.

Smartphone, tablete, televizoare si alte laptop-uri ?

Nu cred ca oferta celor de la eMAG la smartphone, tablete, televizoare si alte laptop-uri va fi dezamagitoare in aceasta campanie, asa cum nu a fost nici de Black Friday. Atunci, cei de la eMAG au oferit smartphone-uri Samsung, LG, Sony, etc, la reducere foarte buna, asa ca mai toata lumea a gasit ceea ce si-a dorit in magazin.

Acum cred ca lucrurile vor sta la fel, inclusiv in ceea ce priveste televizoarele, aici eMAG avand in general reduceri foarte bune, de pana la 5000 – 6000 de LEI aproape in mod constant.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina a ce lor de la eMAG aveti detaliile campaniei.