Mos Nicolae – aplicatii foto recomandate de Apple

Mos Nicolae este o ocazie perfecta pentru a inregistra poze in care persoanele voastre dragi sunt fericite, Apple recomandandu-ne aplicatii pentru sarbatoare.

Mos Nicolae va vizita sute de milioane de copiii din lumea intreaga peste doar o singura zi, iar daca doriti sa surprindeti momentul surprizei unui cadou frumos, atunci Apple va ajuta. Compania americana are pentru noi recomandari de aplicatii foto care sunt perfecte pentru a inregistra poze excelente folosind camera terminalelor iPhone, sau chiar a iPad.

Pentru a inregistra amintiri memorabile de Mos Nicolae, aceste aplicatii ne ofera o gama extrem de variata de functii pentru a inregistra poze aproape perfecte. De la functii pentru a ajusa expunerea sau viteza shitter-ului, si pana la aplicatii care pot aplica filtre aproape infinite, aveti de Mos Nicolae ustenesilele perfecte pentru a face poze excelente celor dragi.

Prima sectiune despre care va vorbesc astazi pentru a face poze excelente de Mos Nicolae se numeste Your Photos Never Looked Better, ea fiind accesibila in aceasta pagina. Compania Apple ne recomanda in cadrul sau cateva zeci de aplicatii care permit aplicarea de setari perfecte in momentul in care inregistram poze folosindu-ne terminalele iPhone sau iPad.

Mos Nicolae – aplicatii foto recomandate pentru iPhone si iPad

Cea de-a doua sectiune cu aplicatii foto recomandate pentru Mos Nicolae se numeste Making Special Moments, ea fiind accesibila urmand acest link. In aceasta sectiune compania Apple ne recomanda aplicatii care nu doar ca au filtre ce transforma pozele in adevarate opere de arta, ci ne permit sa cream poze animate, sa combinam poze in diverse cadre si multe altele.

Cea de-a treia sectiune de aplicatii foto recomandate de catre compania Apple, si care sunt perfecte pentru o seara de Mos Nicolae, se numeste Create a Collage, ea fiind accesibila urmand acest link. Dupa cum ii si spune numele, aceasta sectiune contine cateva zeci de aplicatii care ne permit sa cream colaje foto din poze facute deja, sau cu poze facute pe moment.

In total vorbim despre pana in 100 de aplicatii foto de care va puteti folosi de Mos Nicolae pentru a surprinde momentele speciale din viata voastra intr-un format cat mai natural. Desigur ca este foarte importanta si tipul de camera pe care iDevice-ul vostru il are, asa ca nu trebuie sa va asteptati la poze excelente de la terminale fara camere extraordinare.

Acestea fiind spuse, sper sa primiti multe cadouri frumoase de Mos Nicolae.

mos-nicolae-aplicatii-foto-iphone-ipad