iPhone 7 umileste terminalele Android intr-un test de performante

iPhone 7 umileste Google Pixel, HTC 10, Galaxy S7, Xperia XZ si LG G5 intr-un nou test de performante extrem de interesant.

iPhone 7 isi arata din nou “muschii” intr-un test de performante realizat la sfarsitul lunii trecute, el fiind comparat cu Google Pixel, Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5 si Sony Xperia XZ. In clipul video de mai jos puteti vedea intreaga comparatie facuta si terminalul iPhone 7 iese cu mult, mult inaintea concurentilor directi, asa cum este de asteptat.

Vorbim despre un test in care sunt deschise o serie de aplicatii, unele fiind folosite pentru doar cateva momente pentru a actiona unele functii ale lor. iPhone 7 reuseste sa termine primul in doar 1 minut si 11 secunde de la initierea testului, rezultatul sau fiind unul cu adevarat remarcabil, dar ne-am obisnuit deja cu rezultate in teste de acest gen.

La o distanta de 52 de secunde, Google Pixel termina acelasi test, el avand nevoie de o perioada considerabil mai mare pentru a finaliza. Samsung Galaxy S7 termina la 1 minut si 7 secunde distanta, el fiind urmat de catre HTC 10 cu 1 minut si 29 de secunde in urma fata de iPhone 7, iar de aici nici nu prea mai conteaza timpul.

Apple a reusit sa optimizeze procesorul iPhone 7 atat de bine, incat performantele sale in iOS 10 sunt exceptionale cu aplicatiile disponibile in AppStore. Aici vedem o diferenta foarte mare fata de Android, dar si cat timp castiga iOS in utilizarea zilnica in comparatie cu produsele Android care au nevoie de mai mult timp pentru a rula aplicatii.