Lansarea iOS 10.2 este extrem de importanta pentru Apple

Lansarea iOS 10.2 este extrem de importanta pentru Apple deoarece ar putea rezolva problemele cu inchiderile subite ale multor modele ale iPhone.

11

Lansarea iOS 10.2 este extrem de importanta pentru compania Apple, cei din Cupertino bazandu-se pe aceasta versiune a sistemului de operare pentru a rezolva problemele iPhone 6S. Astazi compania Apple a anuntat in mod oficial faptul ca va lansa saptamana viitoare iOS 10.2 pentru a diagnostica mai eficient problemele cu bateria ale iPhone 6S.

Cei din Cupertino au recunoscut in mod oficial faptul ca exista mai multe terminale iPhone 6S care au probleme cu bateria decat se credea initial. Ei au explicat faptul ca nu in toate cazurile este un defect al bateriei, ci uneori sistemul de operare iOS inchide aleator terminalele pentru a proteja componentele existente in ele impotriva distrugerii.

Cu iOS 10.2 Apple va implementa un sistem mai eficient pentru diagnosticarea tuturor acestor inchideri aleatorii ale iPhone 6S. Datele colectate prin acest sistem de diagnosticare vor fi folosite pentru a modifica situatiile in care iPhone 6S se inchide singur pentru a proteja componentele interne, aici fiind sitautiile de frig, sau supraincalzire, in principal.

Lansarea iOS 10.2 este extrem de importanta pentru Apple

Vasta majoritate a clientilor Apple care viziteaza un Apple Store in aceasta perioada o fac pentru a-si schimba gratuit bateriile iPhone 6S. In aceasta situatie compania Apple a inteles ca are o problema extrem de mare in fata si incearca sa rezolve problemele cat se paote de repede pentru a nu risca extinderea unui scandal care o poate costa vanzari.

Este greu de spus inca de pe acum daca Apple va putea rezolva din software o problema din cauza carora se inchid subit terminalele sale iPhone 6S, insa americanii incearca. Daca ei au dreptate si totul are legatura doar cu sistemul de protectie al iPhone 6S, atunci rezolvarea ar trebui sa fie una foarte simpla si ar putea fi distribuita printr-o actualizare software.

Chiar daca Apple nu va rezolva toate problemele utilizatorilor, exista sansa ca prin actualizarile facute pentru iOS 10.2 sa rezolve problemele cu inchiderile aleatorii ale iPhone 6/6 Plus, sau iPhone 6S Plus.

ios-10-2-rezolvare-iphone-inchideri-subite