Apple pregateste noi modele ale Mac pentru lansare

Compania Apple are in dezvoltare noi modele ale Mac in momentul de fata, acestea fiind descoperite multumita testarii pe care o face Apple in macOS 10.2.2 beta. Mai exact, trei noi placi grafice AMD au fost descoperite in codul sursa al macOS 10.12.2 beta, acestea fiind Polaris 10, Polaris 12 si Vega 10, Mac-urile actuale neavand vreuna integrata.

Nimeni nu stie deocamdata ce noutati vor aduce placile grafice pe care compania Apple urmeaza sa le ofere pentru noile modele de Mac-uri, nici in ce produse ar putea fi integrate. Avand in vedere ca iMac si MacBook 12 inch sunt singurele care nu au mai fost actualizate de cateva luni si minim 1 an, ele vor fi cel mai probabil actualizate cu aceste componente.

Toate cele trei noi placi grafice ar putea fi bazate pe arhitecturi complet noi ale celor de la AMD, deci ar putea avea performante impresionante. Desigur ca trebuie sa consume si foarte putina energie pentru a fi implementate in MacBook 12, insa integrarea in iMac presupune doar o crestere substantiala a performantelor.

Avand in vedere ca Apple testeaza aceste noi placi grafice chiar de pe acum in produsele sale, exista o foarte buna sansa ca noile Mac-uri sa fie lansate in prima parte a anului viitor. De la partenerii Apple nu exista detalii cu privire la ceea ce am putea primi, dar probabil vom vorbi despre o actualizare care va aduce si noile procesoare Kaby Lake ale Intel.

placi-grafice-macos-10-2-2