iPhone 8 – incarcarea wireless pare sigura de implementare

iPhone 8 va avea aproape sigur incarcare wireless, mai toate sursele de informatii fiind de acord cu aceasta noua caracteristica a produsului.

25

iPhone 8 va fi lansat anul viitor de catre compania Apple, fie ca model premium de sine statator, fie impreuna cu doua modele ale iPhone 7S, cu caracteristici inferioare. Deocamdata zvonurile sunt contradictorii in ceea ce priveste numarul de terminale iPhone noi care vor fi lansate anul viitor, insa este clar ca Apple va lansa un iPhone 8 pentru clienti.

Ceea ce pare aproape sigur in momentul de fata este faptul ca Apple intentioneaza sa implementeze implementeze un sistem de incarcare wireless pentru smartphone. Mai toti analistii sunt convinsi de faptul ca Apple va folosi o carcasa din sticla in noul sau smartphone, iar impreuna cu ea ar trebui sa ofere si incarcare wireless, intr-o forma rudimentara.

Conform informatiilor disponibile pana acum, incarcarea wireless din iPhone 8 nu va fi una la care toata lumea se asteapta, ci o incarcare fara fir folosind un pad. Lumea asteapta de la Apple un sistem care sa faca incarcarea la distanta de o sursa de energie, insa se pare ca in iPhone 8 va fi nevoie de un pad de incarcare, ce ar putea fi vandut separat de catre americani.

iPhone 8 – incarcare wireless pare sigura de implementare

Desi se pare ca incarcarea wireless pregatita de catre compania Apple pentru iPhone 8 nu este cea pe care o asteptam cu totii, se pare ca ea totusi urmeaza sa fie disponibila. Era si timpul ca Apple sa ne permita sa ne incarcam fara fir terminalele, iar incepand cu iPhone 8 ar trebui sa o putem face, poate chiar mai rapid decat cu un cablu normal.

FOarte multe detalii exacte nu se cunosc in legatura cu iPhone 8, dar se stie faptul ca acest sistem urmeaza sa ne fie oferit de catre cei din Cupertino din toamna. Acestea fiind spuse, puteti sa va asteptati ca iPhone 8 sa aiba incarcare wireless, Apple gandind un smartphone care sa creasca substantial vanzarile terminalelor sale.

iphone-8-incarcare-wireless-sigur