iPhone 8 – incarcarea wireless pare sigura de implementare

iPhone 8 va avea aproape sigur incarcare wireless, mai toate sursele de informatii fiind de acord cu aceasta noua caracteristica a produsului.

iPhone 8 va fi lansat anul viitor de catre compania Apple, fie ca model premium de sine statator, fie impreuna cu doua modele ale iPhone 7S, cu caracteristici inferioare. Deocamdata zvonurile sunt contradictorii in ceea ce priveste numarul de terminale iPhone noi care vor fi lansate anul viitor, insa este clar ca Apple va lansa un iPhone 8 pentru clienti.

Ceea ce pare aproape sigur in momentul de fata este faptul ca Apple intentioneaza sa implementeze implementeze un sistem de incarcare wireless pentru smartphone. Mai toti analistii sunt convinsi de faptul ca Apple va folosi o carcasa din sticla in noul sau smartphone, iar impreuna cu ea ar trebui sa ofere si incarcare wireless, intr-o forma rudimentara.

Conform informatiilor disponibile pana acum, incarcarea wireless din iPhone 8 nu va fi una la care toata lumea se asteapta, ci o incarcare fara fir folosind un pad. Lumea asteapta de la Apple un sistem care sa faca incarcarea la distanta de o sursa de energie, insa se pare ca in iPhone 8 va fi nevoie de un pad de incarcare, ce ar putea fi vandut separat de catre americani.

iPhone 8 – incarcare wireless pare sigura de implementare

Desi se pare ca incarcarea wireless pregatita de catre compania Apple pentru iPhone 8 nu este cea pe care o asteptam cu totii, se pare ca ea totusi urmeaza sa fie disponibila. Era si timpul ca Apple sa ne permita sa ne incarcam fara fir terminalele, iar incepand cu iPhone 8 ar trebui sa o putem face, poate chiar mai rapid decat cu un cablu normal.

FOarte multe detalii exacte nu se cunosc in legatura cu iPhone 8, dar se stie faptul ca acest sistem urmeaza sa ne fie oferit de catre cei din Cupertino din toamna. Acestea fiind spuse, puteti sa va asteptati ca iPhone 8 sa aiba incarcare wireless, Apple gandind un smartphone care sa creasca substantial vanzarile terminalelor sale.

iphone-8-incarcare-wireless-sigur

25 COMENTARII

  1. @Porto chiar nu vad relevanta lucrurilor pe care le spui.. te sfatuiesc sa iti cumperi un incarcator de laptop normal si unul de macbook. O sa simti diferenta

  2. Si cum se face ca mi s-a rupt cablul la iphone si la 2 Macuri? 🙂 in toate cazurile cam la un 1an si ceva de la achizitionare. Sa nu mai zic de castile de la ipod la care pur si simplu se descompune invelisul. Nu vorbesc din auzite si nici nu sunt vreun hater cu android. Vorbesc de realitate 🙂

  3. Sincer utilizez iphone de ani buni si nu mi sa rupt niciodata invelisul de la cablu,se murdaresc ca sunt albe etc dar cred ca daca le utilizezi cu putina raspundere nu ai probleme

  4. Se vorbea de incarcarea telefoanelor aici – si cu adevarat , cablurile Apple sunt proaste . Am vazut si destule incarcatoare originale Apple , arse .
    Cred ca se face prea mare tapaj pe incarcatoarele contrafacute , cand cele originale sunt de o calitate slaba .
    In plus , doar Apple are cele mai mari probleme cu incarcatoarele 3rd party , cand ei au cel mai slab sistem de incarcare si baterii relativ mici .
    Incarcarea are de a face si cu SoC-ul(facut tot de Apple) , asa ca Apple ar putea purta o vina mai mare in toate esecurile cu incarcatoarele si bateriile .
    In fine , sper ca incarcarea wireless sa mai rezolve din problemele astea .
    Si sper ca s-a terminat cu visele cu incarcarea wireless la cativa metrii .
    BTW , vad ca acum , daca o adopta Apple , nu se mai numeste incarcare prin inductie , ci wireless .
    Inca un fail marca Apple , ca si ecranul perfect de 3.5 inch .

  5. Folosesc produse Apple din 2008 si nu mi s-a rupt niciodata vreun cablu. Totul tine de tine si cata grija ai de chestiile pe care le folosesti. Daca il pui pe jos si treci cu scaunul peste cablu, nu e de vina Apple ca nu esti in stare sa ai grija de un cablu

  6. Nu va mai AmbalaÈ›i atat cu preÈ›urile legate de Apple, un copil de 14 ani in America care lucrează in timpul vacantei de vara câștiga 100 de dolari pe zi, practic in 15 zile lucrătoare își poate cumpara È™i un iPhone 7 È™i căștile wifi È™i ii mai rămân bani , dacă bagă toată luna mai își poate permite È™i un MacBook pro, voi credeÈ›i ca Apple este “E-Boda” normal ca preÈ›urile sunt pe măsura È™i nu pentru toÈ›i, totuÈ™i vorbim de cel mai mare Brand din lume

  7. Voi care vă plângeÈ›i de un amărât de cablu , că nu va È›inut inÈ™pe mii de ani È™i nu a È›inut când aÈ›i folosit cablul pe post de È™ufă …. RămâneÈ›i in lumea android , voi sunteti genul de clienÈ›i pe care Apple nu È™i doreÈ™te .

  8. PreÈ›urile par mari pentru noi. Marele adaptor usb-c la usb 3.0 costa acum 9 lire. De la 1 ianuarie 19 lire… Ceva e defect aici cu salariul minim, cu productivitatea muncii etc. Un benzinar de pompa de exemplu din Ro vinde la acelasi pret si aceeasi cantitate ca unul din vest, dar cistiga 1000 de lei net. Cel din vest ia 1500 de euro. Daca am repara societatea asta cumva am ajunge sa ne permitem mai multe. Iar incarcarea fara fir la distanÈ›a mare… hai sa fim seriosi… deocamdata nu este posibila implementarea ei.

  9. Cum se face atunci ca si in vest , majoritatea NU AU PRODUSE APPLE ? Pt ca sunt prea scumpe si pt ei , sau pt ca gasesc mai mult “bang for the buck” la alte produse .
    Sau cum e treaba cand dai 2500 euro pe un laptop Apple si trebuie sa mai cumperi si adaptoare de peste 200 euro , sau la fel iei un iPhone si apoi trebuie sa-ti iei casti wireless de 200 euro ?
    Chiar nu prea cred ca lumea nu se intreaba si acolo daca produsele Apple merita banii .
    Si si acolo in vest oamenii au si alte probleme , decat sa verse bani in pusculita lui Apple . Asa ca la sfarsit de luna , dupa platit chiria, cheltuielile si ratele , marea majoritate se gasesc inca datori .

  10. Folosesc accesoriile – cablu, charger si casti – cam 2 ani, după care le vând cu telefonul. AÈ™a am făcut cu 3GS, 4s, 5s si aÈ™a voi face cu 6s. Niciodată nu mi s-a deteriorat vreun cablu

  11. Aici nu este America să știi , aici este România și salariile nu sunt la fel de mari ca în America
    Apple nu este cel mai mare brand din lume , este unul din cele cele mai mari din lume, dar nu cel mai mare ….. preturile practicate de Apple nu coincid întotdeauna cu calitatea produselor, dacă tu accepÈ›i să îți bage Apple tot ce vrea pe gat e strict problema ta , dar nu spuse că e normal că preturile să fie atât de mari , pentru ca calitatea Apple este o parte pe hartie

  12. Comentariul tău e jalnic , când lumea nu e mulÈ›umită de Apple li se pune eticheta de hater android….ce legătură are android aici?
    Apple mănâncă de la noi , pentru ca fara clienÈ›i Apple e praf si pulbere la fel ca toate companiile …..când plăteÈ™ti un preÈ› mare este foarte normal să te plângi dacă calitatea nu este cea la care te aÈ™teptai
    “Dragule” nu toată lumea este fanatic Apple si accepta orice din partea acesteia….. trezeÈ™te te la realitate

  13. Normal că Apple este doar pentru cine își permite , că dacă nu îți permiți nu iei nu ?
    Dar dacă apar probleme e normal să te plângi având în vedere prețul plătit , pentru că la Apple sunt de obicei mari

  14. @sorin….. In America Apple nu este doar un brand….este un mod de viaÈ›a, aÈ™a ca mai documentează-te înainte sa postezi prostii.

  15. De ce se face atâta tam-tam pe spatele produselor Apple, ca aici nu este America ci este România, nu te obliga nimeni sa-ți cumperi produse de la Apple dacă se par a fi prea scumpe. Este simplu. Nimeni nu care postează aici nu este in măsura sa judece Apple. Nu-ți convine, spui pas.

  16. mai georgica poti tu defini normalitatea??? daca ptr tine preturile apple nu sunt normale sau prea mari nu inseamna ca ptr toate lumea e la fel.