Pokemon GO este aplicatia cu cea mai rapida ascensiune in 2016

Astazi Apple a anuntat cele mai bune aplicatii ale anului 2016, promovand 8 titluri pentru iPhone, iPad, Apple TV si Apple Watch, ele fiind aplicatii standard si jocuri. V-am vorbit despre ele intr-un articol anterior si ati vazut care sunt, insa acum va vorbesc despre aplicatia care a avut parte de cea mai rapida ascensiune dupa lansarea in AppStore.

Cei de la Apple vorbesc aici despre Pokemon Go, un joc lansat in iulie in AppStore si care a atras imediat atentia a zeci de milioane de oameni de pe intreaga planeta. In prima luna de disponibilitate, Pokemon Go a generat aproape 200 de milioane de dolari in incasari, dar si zeci de milioane de descarcari, uimind pe absolut toata lumea cu succesul sau.

Cei de la Apple au fost deasemenea extrem de uimiti de ascensiunea extrem de rapida a jocului Pokemon Go, asa ca au decis sa-l numeasca un Breakout Hit. Mai exact, o aplicatie care a avut extrem de mare succes chiar din momentul lansarii in AppStore, lucru care a generat indelungi analize din partea unei varietati de analisti din lumea intreaga.

Desi acum mai putina lume joaca Pokemon GO, titlul genereaza totusi 100 de milioane de dolari lunar pentru creatorii sai, o suma extrem de impresionanta. Un update numit generatia a doua pentru Pokemon Go este pregatit, el urmand a aduce noi pokemoni, dar si o varietate de alte noutati menite sa tina jucatorii conectati la titlu.

Jocul Pokemon Go poate fi descarcat gratuit din AppStore urmand acest link.

pokemo-go-succes-appstore

2 COMENTARII