Asa arata catalogul foto Shot on iPhone creat in 2016

Compania Apple desfasoara de cativa ani o campanie numita Shot on iPhone, ea punand in evidenta poze ale clientilor facute folosind camera smartphone-urilor sale. In fiecare an de campanie compania Apple a creat cate un album foto care a fost trimis celor ale caror poze au fost folosite in campanie, ei primind si o pereche de manusi pentru a atinge aceste albume foto.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata versiunea pentru 2016 a acestui album foto, el fiind creat de catre Apple special pentru cei ai caror poze le foloseste. Anul acesta Apple a folosit foarte multe poze in care apar oameni obisnuiti, iar asta este cat se poate de clar in imaginile pe care albumul foto le prezinta fotografilor.

Cei de la Apple prezinta atat pozele folosite direct, cat si imagini ale panourilor publicitare prin care sunt folosite respectivele poze. Per total, vorbim despre o campanie foarte puternica pe care compania Apple o desfasoara, ea contribuind intr-o masura destul de mare la cresterea vanzarilor terminalelor iPhone in diverse zone de pe glob.

1 COMENTARIU