Asa arata interiorul Apple Campus 2

Compania Apple a publicat astazi o serie de imagini care ne prezinta interiorul Apple Campus 2, celebrul sau sediu nou, care este in proces de constructie. Pozele prezinta atat exteriorul cladirii principale care se afla in constructie, cat si unele dintre partile interioare ale acesteia, imagini de acest gen nemaifiind furnizate pana in prezent de cineva.

Ceea ce vedeti in imagini este rezultatul a doi ani de constructie ai Apple Campus 2, compania Apple extinzand acum cateva saptamani data la care el urmeaza sa fie deschis. Intr-una dintre imagini este prezentata inclusiv Caffe Mac’s, una dintre cafenelele care va fi deschisa in locatie, 5200 de oameni lucrand acum la constructia campusului Apple.

Pozele ar fi fost inregistrate de catre compania Apple pentru distributie interna, ele fiind preluate direct de la angajati ai Apple, deci probabil cei din Cupertino nu si-ar fi dorit ca ele sa ajunga la public. Totusi ele ne arata cum a evoluat procesul de constructie al campusului sau si ne prezinta in prealabil ceea ce vom vedea in prima parte a anului viitor.

apple-campus-2-interior

apple-campus-2-interior-1

apple-campus-2-interior-2

apple-campus-2-interior-3

apple-campus-2-interior-4

apple-campus-2-interior-5

apple-campus-2-interior-6

apple-campus-2-interior-7