eMAG anunta reducerile pentru eMAGIA Sarbatorilor

eMAG a initiat campania de reduceri numita eMAGIA Sarbatorilor si ofera preturi reduse la sute de mii de produse cu ocazia Craciunului.

eMAG a initiat astazi in mod oficial campania de reduceri pentru Craciun sub titlul eMAGIA Sarbatorilor, iar in aceasta pagina gasiti reducerile pentru sute de mii de produse. Vorbim despre campania anuala a celor de la eMAG in care ofera reduceri potrivite pentru Craciun, impreuna cu diverse pachete cadou perfecte pentru un cadou excelent pentru cei dragi.

eMAG a anuntat in cursul noptii trecute ca aceasta noua campanie numita eMAGIA Sarbatorilor incepe astazi, 8, decembrie si se incheie pe 26 decembrie. Vorbim despre aproape 3 saptamani in care cei de la eMAG vor actualiza in mod constant reducerile pentru a ne oferi cele mai bune alegeri in cumpararea de produse pentru cei dragi pentru Craciun.

In aceasta idee, daca nu gasiti chiar din prima zi la eMAG ceva care sa va faca sa cumparati cadouri pentru cei dragi, ei bine pana in aproapierea Craciunului veti gasi ceva. Totusi, este recomandabil sa cumparati din timp produsele care va intereseaza, deoarece trebuie sa luati in calcul perioada de livrare, care va creste considerabil pe masura ce ne apropiem de Craciun.

“Începând cu 8 decembrie, ora 7:00, eMAGIA Sărbătorilor începe să își facă simțită prezența. Luna aceasta, de la mic la mare, toată lumea primește daruri de poveste! eMAG a pregătit reduceri cu fast, pentru ca nimeni să nu rămână pe dinafară. Pentru că e luna cadourilor pentru toți, sunteți și voi invitați.”

eMAG – eMAGIA Sarbatorilor cu reduceri la iPhone, iPad, Apple Watch si MacBook

emag-reduceri-emagia-sarbatorilor

Incepem cu terminalele iPhone oferite de catre cei de la eMAG la reducere in cadrul campaniei eMAGIA Sarbatorilor de iarna. Vorbim despre terminale iphone 7 si iPhone 6S disponibile in aceasta pagina cu pret redus, dar si despre preturi de baza mai mici pentru aceleasi modele, insa si pentru iPhone SE, de exemplu, asa ca desi nu exista reducere pentru unele modele, ele au pret de baza mai mic, sau un cadou atasat.

Daca va intereseaza si resigilatele, atunci in aceasta sectiune a celor de la eMAG veti gasi si terminalele iPhone resigilate care beneficiaza de reducere de pana la 1550 LEI in momentul de fata. Da, ati citit bine, vorbim despre o reducere foarte mare, dar care va merita in final pentru ca veti primi un terminal performant la un pret de achizitie foarte mic.

Tabletele iPad nu pot fi uitate, ele avand reduceri de pana la 14% in aceasta pagina in momentul de fata, toate produsele oferite fiind complet noi. Pentru Apple Watch beneficiati deasemenea de reduceri de pana la 500 LEI in aceasta pagina, produsele oferite de catre eMAG fiind desigur noi si nu resigilate.

eMAG – reduceri la televizoare, laptopuri, camere foto si electrocasnice in eMAGIA Sarbatorilor

Televizoarele au reducere la eMAG incepand de astazi, in aceasta pagina fiind disponibile modelele care beneficiaza de pret redus cu pana la 9600 LEI in momentul de fata. Vorbim despre Televizoare 4K, televizoare Full HD si nu numai, preturile lor incepand de la doar 351 de LEI, deci veti gasi aproape orice va doriti in oferta magazinului eMAG.

In cazul in care sunteti in cautarea unui laptop, atunci la eMAG veti gasi foarte multe modele in aceasta pagina cu reducere de pana la 2700 LEI. De la ASUS, sau Samsung, si pana la Apple, vorbim despre foarte multe laptopuri care beneficiaza de pret cu mult redus in campania eMAGIA Sarbatorilor, asa ca va veti putea face un cadou frumos, sau veti putea bucura pe altcineva.

Daca doriti sa cumparati o camera foto, atunci veti gasi in aceasta pagina aparate foto compacte cu reducere de pana la 37%, iar in aceasta pagina reduceri de pana la 1000 LEI la apartele DSLR. Daca electrocasnicele sunt pe placul vostru, atunci in aceasta pagina gasiti electrocasnicele mari la reducere, iar in aceasta pagina pe cele mici.

Concluzionand, campania eMAGIA Sarbatorilor are extrem de multe reduceri, in aceasta pagina, pentru oricine este interesat sa beneficieze de ele, iar cei de la eMAG le vor modifica in mod constant, asa ca veti beneficia mai tot timpul de catre ceva numai bun de cumparat.