iPhone 7 – aplicatia care elimina apa din difuzoare

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt primele smartphone-uri care sunt rezistent la apa, ele neputand fi distruse decat in conditii extreme de expunere indelungata la apa si la adancimi mari. Apple Watch 2 este deasemenea rezistent la apa, insa pentru smartwatch compania Apple a creat un sistem inteligent de a elimina apa din interiorul difuzorului.

El are la baza rularea unul semnal 165 Hz prin difuzor, acesta avand rolul de a elimina orice fel de picaturi de apa care ar mai ramane prin acesta dupa scufundare in lichid. Desi pentru iPhone 7 nu exista un asemenea sistem, o aplicatie din AppStore este capabila sa redea sunete la aceasta intensitate, astfel ca efectul final va fi identic.

Sonic este denumirea acestei aplicatii, iar dupa instalarea ei putem rula sunete la orice intensitate, astfel ca le putem rula inclusiv pe cele de 165 Hz. Desi difuzoarele iPhone 7 sunt gandite sa tina apa in exteriorul lor, daca ea patrunde in interior, ramane acolo, insa aceasta aplicatie rezolva extrem de rapid problema si fara prea mult efort.

Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia si sa o instalati in terminalele voastre, rularea sunetului la intensitatea de 165 Hz eliminand orice din difuzoarele terminalelor iPhone 7 sau iPhone 7 Plus. Cei care au testat aceasta aplicatie au vazut cum este eliminata apa din difuzoare, asa ca o puteti incerca si voi, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

“I found the resonant frequency of the water in the grille to be around 165 Hz. While the tone is playing, you will see little drops or bubbles bouncing out of the speaker, take a piece of absorbent material and dab them up as they come out of the speaker grille.”

6 COMENTARII

  1. Sa nu exageram – dupa certificare , iPhone 7 este doar “splash resistant” . Deci sub Samsung Galaxy S7 sau chiar S5 sau S5 Mini .

  2. Dupa teste se pare ca realitatea este alta. Ce are samsung ca certificare, apple are la apple watch series 2. Nici nu se compara