Angajatilor Apple nu le mai place sa lucreze in cadrul companiei

Compania Apple are zeci de mii de angajati in foarte multe birouri si magazine din sute de locatii de pe planeta, insa nu toti sunt chiar atat de entuziasmati sa lucreze pentur ce din Cupertino. Intr-un studiu anual la care participa zeci de mii de angajati de la diverse companii de pe glob, compania Apple este prezentata ca una in care angajatii nu-si gasesc un loc prea bun.

Anul acesta, compania Apple este plasata pe pozitia a 36-a in topul Glassdoor al companiilor in care este cel mai bine sa lucrezi in momentul de fata. Apple a scazut 10 pozitii fata de locul pe care era plasata anul trecut, diferenta fata de anul 2014 fiind de 14 pozitii, semn ca lucrurile devin din ce in ce mai rele in cadrul Apple.

Desi angajatii celor de la Apple lauda beneficiile banesti pe care le primesc de la companie, din pacate problema cea mai mare este ca nu au timp liber suficient de mult. Unele departamente necesta munca pentru mai mult de 8 ore zilnic si chiar in weekend-uri, iar asta ii tine pe angajati departe de familie, unii fiind chemati de acasa chiar si in timpul noptii pentru a rezolva probleme grave.

La polul opus fata de compania Apple se afla cei de la Facebook, plasati pe pozitia a doua, cei de la Google, plasati pe pozitia a 4-a, sau cei de la Adobe, plasati pe pozitia a 9-a. Problemele cu orele lungi de lucru la Apple au fost raportate in diverse randuri, ba chiar si unii manageri au confirmat asta, deci daca vrei sa castigi multi bani, trebuie sa si muncesti pe masura.

magazin Apple hong kong