Facebook republica postari vechi ale utilizatorilor

Facebook a fost afectata de un bug destul de ciudat din cauza caruia unele postari vechi ale utilizatorilor au fost republicate in cadrul retelei de socializare. Foarte multi utilizatori au inceput sa raporteze in cursul zilei de ieri faptul ca postari aleatorii din ultimele luni reapareau in timeline-ul lor ca postari noi, cu date noi.

Facebook a recunoscut ca este vorba despre o problema a retelei de socializare si nu a explicat cam cate persoane ar fi afectate din cauza sa. In ciuda acestui lucru, cei de la Facebook au anuntat ca problema este investigata de catre ingineri, asa ca ea va fi cel mai probabil rezolvata in perioada imediat urmatoare, daca nu a fost rezolvata deja.

Cei de la Facebook au fost deasemenea nevoiti sa le explice unor utilizatori ca ale lor conturi nu au fost sparte si ca postarile sunt publicate in mod eronat. Multa lume a inceput sa critice reteaua de socializare si problemele de acest gen, aceasta nefiind prima oara cand utilizatorii se trezesc cu postari republicate la luni dupa prima publicare.

Bugul a aparut la scurt timp dupa ce Facebook a activat versiunea pentru 2016 a functiei Year In Review, care le arata utilizatorilor cele mai importante momente din anul care tocmai se incheie. Probabil algoritmii in baza caruia functioneaza acest sistem au inceput sa readuca “la viata” postari in mod eronat, asa ca nu trebuie sa va temeti ca ar fi vorba despre vreo alta problema.

“Did you notice old photos appearing on your Facebook timeline and News Feed this morning? Rest assured, you’re not going nuts; a Facebook glitch appears to have resurfaced images that are months old.”

facebook-postari-vechi-republicare