Facebook permite crearea de rame pentru poze si video

Facebook a actualizat aplicatia pentru terminalele mobile in cursul noptii trecute, compania americana oferindu-ne acum posibilitatea de a crea rame pentru poze si clipuri video. Da, ati citit bine, aplicatia Facebook nu doar ca ne va pune la dispozitie o serie de rame deja facute, ci ne va permite inclusiv sa ne cream propriile rame pentru a avea poze unice.

Imaginile trebuie sa aiba format PNG si trebuie sa fie transparente pentru a putea fi modificate cu o arma in jurul lor, iar Facebook recomanda ca orice fel de creatie pe care punem o rama sa fie special gandita pentru asa ceva. Dupa incarcarea pozei in Facebook, website-ul ne va afisa o interfata speciama in care putem crea o rama dupa bunul nostru plac.

Facebook a creat un sistem care ne permite sa vizualizam versiunea finala a ramei asa cum arata ea pe calculatoare, sau diverse terminale mobile, asa ca vom sti de la bun inceput ce urmeaza sa le oferi oamenilor. Pentru fiecare rama putem introduce locatia in care a fost creata, sau alte elemente, insa inainte ca ea sa fie publicata, Facebook o va analiza si va decide daca ea poate fi publicata in retea sau nu.

Dupa publicare, acea rama va putea fi folosita si de catre alte persoane pentru propriile poze, deci trebuie sa fiti pregatiti sa va vedeti munca si la alti oameni. Noua functie a celor de la Facebook este disponibila incepand de astazi, insa numai in aceasta pagina a website-ului companiei, deoarece in aplicatiile mobile acest sistem nu a fost integrat inca.

facebook-rama

Articolul precedentAsa jefuiesti un Apple Store in 13 secunde
Articolul următoreMAG iPhone 7 si iPhone 7 Plus – 450 LEI reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.