Galaxy on Fire 3 – Manticore este cea mai buna aplicatie a saptamanii

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Galaxy on Fire 3 – Manticore este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi promovata drept este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Jocul a fost lansat cu doar 4 zile in urma in AppStore si in clipul vide de mai jos aveti o prezentare a experientei de joc pe care l o ofera pentru noi.

Conform dezvoltatorilor, in Galaxy on Fire 3 – Manticore noi va trebui sa ne asumam rolul unui luptator al spatiului cosmic, o navata spatiala fiind arma noastra. Dezvoltatorii au creat o varietate de misiuni care au la baza contracte pe care noi va trebui sa ni le asumam si sa le ducem la indeplinire pentru a avansa in joc.

“Accept a contract, pick a ship and dash into space. Show your piloting skills in a broad variety of contract, freelance or boss missions. Fight unrelenting enemies in breath-taking outer space environments. Dodge in-coming missiles with perfectly timed barrel rolls and dash through the ramifications of giant space stations. And once your shields are up again, strike back and give ‘em hell!”

Galaxy on Fire 3 – Manticore are o lume virtuala vasta care “iti taie respiratia”, conform dezvoltatorilor sai, deci vorbim si despre un motor grafic de exceptie. Titlul are un gameplay dinamic care ne tine permanent in “priza”, asa ca vom avea parte de o experienta totala grozava, cel putin daca este sa le dam crezare dezvoltatorilor titlului.

  • A universe in your pocket: Play the 3rd installment of the pioneering GOF saga
  • Give ‘em hell: Fight your way through the intergalactic gang hierarchies
  • A stunning game world: Enter rich orbits and unlock new areas
  • Gear up: Fly spectacular ships and mount powerful weapons
  • A connected experience: Hire your friends’ ships as wingmen

Galaxy on Fire 3 – Manticore este disponibila pentru descarcare din AppStore urmand acest link.

https://www.youtube.com/watch?v=yd2yC3Klcr8