Iata 15 dintre cele mai ciudate jocuri pentru iPhone si iPad

Cele mai ciudate 15 jocuri pentru iPhone si iPad sunt prezentate de catre compania Apple in cadrul unei noi sectiuni disponibile in App Store sub denumirea 15 Weirdest Games, ea fiind publicata in cursul acestei saptamani.

Dupa cum ii spune si denumirea, aceasta sectiune prezinta cele mai ciudate 15 jocuri pentru iPhone si iPad disponibile in magazinul virtual de aplicatii al celor din Cupertino, lista de aplicatii fiind redusa pentru a ne prezenta doar cele mai apreciate titluri din aceasta categorie.

O buna parte dintre jocurile prezente in aceasta sectiune de aplicatii au mai fost promovate de catre compania Apple in diverse ocazii, astfel ca probabil pe unele dintre ele le stiti deja, ele fiind destul de populare in randul posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri de pe glob.

Avand in vedere ca de cateva saptamani compania Apple a modificat modul de selectie al aplicatiilor din App Store si are oameni dedicati pentru alegerea titlurilor promovate, puteti fi siguri ca indiferent ce veti alege, veti sti ca faceti o alegere buna, chiar daca veti plati.

Sectiunea 15 Weirdest Games care prezinta cele mai ciudate 15 jocuri pentru iPhone si iPad poate fi accesata din aceasta pagina a App Store.

15-jocuri-ciudate