Descarca iOS 10.2 pentru iPhone si iPad

Descarca iOS 10.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum, ipsw-ul putand fi folosit pentru a reinstala sistemul de operare.

iOS 10.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma de catre compania Apple, noua versiune fiind disponibila pentru toti utilizatorii. iOS 10.2 poate fi instalat de catre oricine folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, insa daca doriti sa faceti instalarea folosind iTunes, trebuie sa folositi un ipsw.

Acest fisier poate fi descarcat direct din serverele companiei Apple si este necesar in situatia in care doriti sa faceti reinstalarea sistemului de operare, sau sa instalati iOS 10.2 daca aveti versiunea beta 7. Daca dupa stergerea profilului de dezvoltator nu va apare versiunea noua si vedeti tot beta 7, atunci doar asa puteti face reinstalarea iOS 10.2.

Desigur ca nu vor exista schimbari in ceea ce priveste functiile disponibile, insa daca doriti totusi sa reinstalati iOS 10.2 in acest mod, o puteti face. Iniainte de a va folosi de ipsw, va spun ca trebuie sa folositi functia de update si nu cea de restore, altfel veti sterge toate datele disponibile in terminalele voastre si va trebui sa reinstalati un backup.

Descarca iOS 10.2 pentru iPhone si iPad

descarca-ios-10-2

Puteti descarca iOS 10.2, sau mai bine zis ipsw-ul pentru el, pentru iPhone, iPad si iPod Touch urmand link-urile de mai jos :