eMAG: oferte MacBook si iMac de pana la 1500 LEI

eMAG are oferte la MacBook si iMac, ele beneficiind de reducere de pana la 1500 LEI fata de pretul de baza perceput de catre magazin.

eMAG are de Mos Nicolae in oferta diverse modele ale MacBook si iMac cu pana la 1600 LEI reducere in aceasta pagina si aceasta pagina, foarte multe oportunitati fiind disponibile. Vorbim despre o gama variata de laptopuri Apple care sunt vandute la pret foarte bun de catre cei de la eMAG, asa ca veti gasi cu siguranta ceva care sa faca un cadou frumos astazi.

Incepem cu seria MacBook, eMAG avand in vanzare atat modelele Air, cat si cele cu ecran de 12 inch, sau cele Pro, inclusiv modelele cu Touch Bar lansate in aceasta toamna. In aceasta pagina sunt toate modelele de MacBook vandute de catre cei de la eMAG, ele avand reducere de pana la 1200 LEI, in cele mai multe cazuri pretul final fiind mai mic decat cel din Apple Store.

Daca va doriti un iMac, atunci eMAG are reduceri si mai bune pentru voi, de pana la 1600 LEI in aceasta pagina, ele fiind considerabile in raport cu pretul de baza. Exact precum in cazul MacBook, vorbim despre un pret final care, in cele mai multe situatii, ajunge sub cel de baza pentru vanzarea produsului, raportat cu pretul cerut in Apple Store de catre Apple.

eMAG: MacBook si iMac cu pana la 1600 LEI reducere de Mos Nicolae

Daca sunteti in cautarea unui Mac Mini, ei bine eMAG are ceva pentru voi si aici, aceste produse avand reduceri mai mici, de doar cateva sute de lei in aceasta pagina. Din pacate in sectiunea de resigilate nu exista vreun model de Mac pe care sa il puteti cumpara la un pret foarte bun de la eMAG, insa probabil in viitor vor aparea.

Facand un rezumat al celor de mai sus, de Mos Nicolae puteti cumapra de la eMAG MacBook/iMac-uri cu reduceri de pana la 1600 LEI din aceasta pagina si din aceasta pagina. Nu uitati ca maine dimineata incepe campania de reduceri aniversara a eMAG, insa nu cred ca vor exista diferente in ceea ce priveste preturile pentru Mac-uri.

emag-oferte-macbook-imac