iOS 10.2 rezolva 12 probleme majore de securitate

iOS 10.2 rezolva foarte multe probleme de securitate ale iPhone, iPad si iPod Touch, inclusiv cele pentru Find My iphone, sau redarea de clipuri video.

iOS 10.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si daca aveati nevoie de motive bune pentru a instala actualizarea, ei bine cei din Cupertino va ofera nu mai putin de 12. Intr-o pagina dedicata prezentarii tuturor problemelor de securitate rezolvat prin actualizare, compania Apple descrie marile probleme de care utilizatorii nu trebuie sa se mai teama.

Cea mai importanta dintre ele are legatura cu Find My iPhone, iOS 10.2 rezolvand o problema care permitea dezactivarea Activation Lock pentru a folosi un iPhone blocat in iCloud. Dupa instalarea actualizarii, utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch pot folosi iOS 10.2 fara grija faptului ca in cazul pierderii, sau a unui furt, nu-si vor putea bloca terminalele si securiza datele.

Cea de-a doua problema majora rezolvata de catre compania Apple in iOS 10.2 are legatura cu o vulnerabilitate care permitea blocarea unui iPhone cu un simplu clip video. Aceasta vulnerabilitate a facut furori pe internet cu doar cateva saptamani in urma, insa acum a fost blocata si oricine va incerca sa mai produca frustrare vreunui client Apple, va esua.

iOS 10.2 rezolva 12 probleme majore de securitate

Separat de cele doua probleme majore de mai sus, compania Apple a rezolvat inclusiv un bug care permitea accesarea datelor din iPhone sau iPad prin Lockscreen. Alte buguri impiedicau blocarea terminalelor, in timp ce in alte cazuri puteau fi accesate datele din aplicatia Mail fara ca utilizatorul sa poata securiza informatiile disponibile in ea.

Apple rezolva in mod normal foarte multe probleme de securitate cu fiecare actualizare majora pentru iOS, iar in cazul iOS 10.2 lucrurile nu difera cu absolut nimic fata de trecut. Compania Apple incearca sa se asigure ca toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch isi pot folosi terminalele in siguranta, iar instalarea iOS 10.2 este obligatorie daca va pasa de securitate.

Concluzionand, acum stiti de ce merita sa instalati iOS 10.2 in terminalele voastre si ce fel de protectie va ofera el dupa instalarea actualizarii.

ios-10-2-motive-instalare

21 COMENTARII

  1. Am instalat ios 10.2 pe curat, acum 3 ore si deja am 25 de crash-uri in Diagnostic&Usage. Toate sunt Jetsamevent, care sunt cele mai rele crash-uri. Din ce am citit, se accepta unul la cateva zile, dar 25 in 3 ore!?Cam nasol! Ip6s

  2. Ideea acestor update-uri, din punctul meu de vedere, este ca de fiecare data se vor gasi probleme pe care un alt update le va rezolva si intre timp mai incetinesc si performantele dispozitivelor fapt care conduce la achizitia unor device-uri mai performante si implicit mai scumpe ceea ce se datoreaza unei strategii foarte bine pusa la punct de Apple.Departe de putinele optiuni cu adevarat utile din ultimele serii de IOS nu vad mari inbunatatiri ba chiar mai multe probleme. Unde este cel mai sigur sistem de operare creat vreodata? S-a dus Steve se cam duce totul usor usor!

  3. Încetați odată cu critica asta aiurea. Unii sunteți setați ca la orice mic lucru infavorabil sa băgați sintagma ” nu mai este Steve , nu mai este nimic bun” , încetați cu porcăriile astea de doi bani .

  4. Heiii Jane calmează-te !!! Are dreptate omul ! Tu ai văzut că Apple tocmai a lansat un MacBook plin de bube ?? Tu știi că iPhone 5s, 6 , 6s se închid subit la 30% baterie ? Tu știi că pe un iPhone 6 mai mult de 5 ore nu poți stoarce din baterie ? Asta pe lângă toate glitch-urile pe care le are sistemul !!! Tu ai da 1000 de euro pe un devine ce vine cu probleme foarte mari ??

  5. Nu știu cum se întâmpla toate astea numai la voi, cei critici . Luați-vă fraților altceva , lăsați Apple , ce va tine sa nu dați 1000€ pe alte produse . Nu sărăcește Apple și nici nu o sa va ducă lipsa . Good Bye !!!

  6. Așa este. Este tot mai slab. Îmi aduc aminte de Ip 4 si 4s , nu am avut nici o problema , acuma cu un 6s … hmmm se blochează , nu pot Răspunde etc. Si nu este un tel ieftin ….

  7. Oricum sunt sigur de un lucru , voi nici măcar nu dețineți un produs Apple , dar aminte sa aveți mai multe, vb doar din auzite și rețineți mereu doar ce auziți negativ la adresa Apple .

  8. Așa este @eu. Si samsung a fost pe aceeași ideie ca pleacă un client sau doi nu este problema , banul sa iasă si iată cum stau acuma :(. Nașpa. Sunt unii care dau 1000 euro sa se vadă mărul…. este important …. dați si 2000 euro si nu conteza ca se oprește sau repornește sau etc ….

  9. JetsamEvent log is so called Low Memory Report.
    So, it is highly possible that your App was killed by system due to memory shortage.

  10. E adevarat ca nu mai e stabil cum era pana la ios 6.. dar unii prea va plangeti si prea ridicati in slavi samsung care e de kkt pe langa iphone.. toate companiile de smatphonuri sau orice altceva pot avea probleme.. nimik nu e perfect.. si masini indiferent de brand si tel si pc si haine si orice… cui nu ii convine sa isi ia altceva.. peste tot vor aparea diferite probleme.. ideea este ce va place, ce va multumeste, cu ce sunteti obisnuiti etc.. de ex eu daca am aplicatii cumparate din app store de 200 de euro.. ca 80 am dat numai pe navigon.. cum as putea sa ma mut si sa fiu nevoit sa le cumpar iar pe android sau alt os? Si sa ma obisnuiesc cu alt os.. si sa fiu nevoit sa imi mai cumpar si antivirus pt ca pe oricealtceva in afara de ios, sunt predispus sa infectez terminalul si sa o ia razna sau sa pierd informatii? Din 2009 am iphone si nu am de gand sa ma mut.. cu toate ca in anumite privinte sunt nemultumit, sunt convins ca si pe alta platforma vor aparea diverse probleme..

  11. Am reinstalat aplicația și acum merge ok. Însă am avut alt bug acuma. Am avut oprit rotația ecranului la 6 plus și cu tot cu ea oprit s-a rotit odată.