iOS 10.2 rezolva 12 probleme majore de securitate

iOS 10.2 rezolva foarte multe probleme de securitate ale iPhone, iPad si iPod Touch, inclusiv cele pentru Find My iphone, sau redarea de clipuri video.

21

iOS 10.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si daca aveati nevoie de motive bune pentru a instala actualizarea, ei bine cei din Cupertino va ofera nu mai putin de 12. Intr-o pagina dedicata prezentarii tuturor problemelor de securitate rezolvat prin actualizare, compania Apple descrie marile probleme de care utilizatorii nu trebuie sa se mai teama.

Cea mai importanta dintre ele are legatura cu Find My iPhone, iOS 10.2 rezolvand o problema care permitea dezactivarea Activation Lock pentru a folosi un iPhone blocat in iCloud. Dupa instalarea actualizarii, utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch pot folosi iOS 10.2 fara grija faptului ca in cazul pierderii, sau a unui furt, nu-si vor putea bloca terminalele si securiza datele.

Cea de-a doua problema majora rezolvata de catre compania Apple in iOS 10.2 are legatura cu o vulnerabilitate care permitea blocarea unui iPhone cu un simplu clip video. Aceasta vulnerabilitate a facut furori pe internet cu doar cateva saptamani in urma, insa acum a fost blocata si oricine va incerca sa mai produca frustrare vreunui client Apple, va esua.

iOS 10.2 rezolva 12 probleme majore de securitate

Separat de cele doua probleme majore de mai sus, compania Apple a rezolvat inclusiv un bug care permitea accesarea datelor din iPhone sau iPad prin Lockscreen. Alte buguri impiedicau blocarea terminalelor, in timp ce in alte cazuri puteau fi accesate datele din aplicatia Mail fara ca utilizatorul sa poata securiza informatiile disponibile in ea.

Apple rezolva in mod normal foarte multe probleme de securitate cu fiecare actualizare majora pentru iOS, iar in cazul iOS 10.2 lucrurile nu difera cu absolut nimic fata de trecut. Compania Apple incearca sa se asigure ca toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch isi pot folosi terminalele in siguranta, iar instalarea iOS 10.2 este obligatorie daca va pasa de securitate.

Concluzionand, acum stiti de ce merita sa instalati iOS 10.2 in terminalele voastre si ce fel de protectie va ofera el dupa instalarea actualizarii.

ios-10-2-motive-instalare