watchOS 3.1.1 strica unele Apple Watch 2

iOS 10.2 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu watchOS 3.1.1, noile versiuni ale sistemului de operare putand fi instalate de catre utilizatori chiar acum. Problema sta totusi in faptul ca watchOS 3.1.1 strica unele Apple Watch 2 in momentul instalarii, ele afisand pe ecrane o alerta precum cea din imaginea de mai jos.

Problema duce la stricarea completa a Apple Watch si la necesitatea ca intregul ceas inteligent sa fie schimbat de catre compania Apple. Magazinele Apple si service-urile autorizate nu pot repara Apple Watch 2 in fata clientilor, deci toate unitatile defecte sunt trimise la compania Apple si fie sunt inlocuite, fie se face un restore prin portul de diagnosticare.

Problemele acestea cu watchOS 3.1.1 afecteaza doar Apple Watch 2 si doar unele dintre modelele vandute de catre compania Apple. Nu toti utilizatorii s-au trezit cu aceste ceasuri blocate, foarte multi reusind sa faca update, in timp ce Apple Watch 1 si versiunea initiala pot face actualizarea fara nici cel mai mic efort, desi uneori ea dureaza ceva mai mult.

Compania Apple nu a recunoscut pana acum problemele watchOS 3.1.1 si nici pe cele ale Apple Watch 2, actualizarea fiind in continuare disponibila pentru toata lumea. Din pacate acest lucru are drept efect stricarea mai multor ceasuri, insa Apple are suficiente resurse pentru a le rezolva problemele utilizatorilor, chiar daca asta va genera multa frustrare.

apple-watch-2-stricat-watchos-3-1-1

Articolul precedentAvertismentul Apple in legatura cu incarcatoarele contrafacute
Articolul următoriOS 10.2 rezolva 12 probleme majore de securitate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.