iOS 10.2 nu rezolva problema inchiderii iPhone 6S

iOS 10.2 nu rezolva problema din cauza careia iPhone 6S, sau alte modele, se inchid la frig in timpul folosirii, din cauza bateriei defecte.

26

iOS 10.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar unii dintre cei care au descarcat aceasta versiune a sistemului de operare au facut-o cu o falsa speranta. Mai exact, ei spera ca iOS 10.2 va rezolva problema inchiderii subite a iPhone 6S, si a altor modele ale iPhone, din cauza bateriei defecte, care a fost supusa prea mult la aer in timpul fabricarii.

Compania Apple a spus saptamana trecuta ca va lansa iOS 10.2 impreuna cu un sistem de monitorizare care va permite rezolvarea problemelor privind inchiderea iPhone 6S din cauza bateriei. Acest sistem culege date de la cei care au instalat iOS 10.2 si va ajuta Apple sa gaseasca o solutie software pentru rezolvarea acestei probleme in viitor.

In momentul de fata iOS 10.2 nu rezolva aceasta problema a inchiderii subite a iPhone 6S, sau a altor modele, in timpul folosirii, desi aveti energie disponibila in baterie. Apple nu a gandit vreodata iOS 10.2 pentru a rezolva aceasta problema si nu aceasta este menirea sa, asa ca nu trebuie sa va asteptati decat la aceleasi lucruri ca in iOS 10.1.1.

Exista posibilitatea ca iOS 10.2.1, sau o versiune superioaza sa rezolve aceste probleme cu inchiderile subite, insa asta doar daca Apple va gasi o solutie. Nimeni nu poate garanta faptul ca Apple va gasi intr-adevar o solutie, dar sperante exista, asa ca trebuie sa aveti incredere ca in viitor problema va fi rezolvata prin software cu datele preluate de la noi.

ios-10-2-problema-inchidere-iphone