iOS 10.2.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, noua versiune fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS.

iOS 10.2.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila chiar in acest moment pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Compania Apple s-a miscat extrem de repede cu aceasta lansare, noua versiune fiind pusa la dispozitia noastra la doar doua zile dupa ce iOS 10.2 a fost lansat pentru utilizatori.

iOS 10.2.1 beta 1 va aduce cel mai probabil o rezolvare pentru unele probleme ale bateriei iPhone 6S, dar si ale altor terminale ale companiei Apple. Deocamdata cei din Cupertino nu au dezvaluit noutatile iOS 10.2.1 beta 1, insa probabil vor lansa si o lista de schimbari in urmatoarele zeci de minute pentru a anunta noutatile.

iOS 10.2.1 beta 1 poate fi instalat de catre toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS care au un profil de dezvoltator instalat pentru a testa alte versiuni beta. O versiune public beta a iOS 10.2.1 beta 1 nu a fost lansata de catre compania Apple, astfel ca utilizatorii obisnuiti nu se pot bucura de posibilitatea de a instala aceasta versiune.

iOS 10.2.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2.1 beta 1 este o actualizare intermediara pe care compania Apple o va oferi pentru utilizatori, asa ca ea nu va avea schimbari majore disponibile. In aceasta idee, nu va asteptati decat la rezolvarea unor probleme de functionare si la imbunatatirea performantelor generale, insa nimic radical si mai important decat atat.

UPDATE: macOS 10.12.3 beta 1 si tvOS 10.1.1 beta 1 au fost lansate.

ios-10-2-1-beta-1