iOS 10.2 vs iOS 10.1.1 – autonomia bateriei

iOS 10.2 are aceeasi autonomie a bateriei precum iOS 10.1.1, deci iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre nu vor avea de suferit din cauza sa.

47

iOS 10.2 este disponibil de doar cateva zile pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar daca erati in cautarea unui test care sa va arate in ce fel este afectata autonomia bateriei, ei bine mai jos il aveti. Vorbim despre un test facut folosind aplicatia Geekbench 3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea monitorizand perioada necesara pentru a descarca bateria unui iPhone.

V-ams pus zilele trecute ca autonomia bateriei iOS 10.2 nu este mai slaba decat cea oferita de catre iOS 10.1.1, iar acest lucru este confirmat si de catre test. Veti vedea ca iOS 10.2 ofera o autonomie doar marginal mai buna decat cea disponibila in iOS 10.1.1, diferenta fiind imposibil de sesizat in utilizarea zilnica a terminalelor noastre.

Practic intre iOS 10.1.1 si iOS 10.2 diferenta in ceea ce priveste autonomia bateriei este de doar 2 minute, asa ca nu o veti resimti in folosirea zilnica. Desi nu exista diferente in ceea ce priveste autonomia, partea buna este ca Apple nu a redus-o in vreun fel sau altul pentru terminalele sale, asa ca ne putem bucura de acelasi timp de utilizare bun precum in cazul iOS 10.

Acestea fiind spuse, acum probabil v-ati lamurit in legatura cu ceea ce va ofera iOS 10.2 din punct de vedere al autonomiei bateriei si urmeaza sa vedem ce va fi disponibil cu iOS 10.2.1, care tocmai a fost lansat in versiune beta.