iOS 10.2 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

Autonomia bateriei iOS 10.2 este foarte buna pe iPhone, iPad si iPod Touch, fara vreun regres fata de versiunile anterioare ale iOS 10.

Autonomia bateriei iOS 10.2 pe iPhone, iPad si iPod Touch este unul dintre cele mai importante aspecte ale actualizarii lansate de catre compania Apple zilele trecute. Apple a lansat nu mai putin de 7 versiuni beta ale iOS 10.2 pana in momentul lansarii versiunii finale, iar in fiecare dintre ele autonomia bateriei a fost cel putin la fel de buna precum in versiunile finale anterioare.

In testarea iOS 10.2 pe iPhone si iPad am descoperit ca autonomia bateriei se inscrie cel putin in limitele stabilie de versiunile finale ale iOS 10 lansate pana acum. Versiunea finala a iOS 10.2 nu difera cu nimic, nici in bine, nici in rau, deci autonomia nu va fi mai mare sau mai mica decat pana acum, ci egala cu ceea ce am primit pana in prezent.

iOS 10.2 va oferi autonomie usor mai buna decat iOS 9, compania Apple reusind sa imbunatateasca usor perioada de utilizare a terminalelor voastre, dar asta in functie de utilizare. iOS 10.2 are mai multe functii decat iOS 9, iar daca le folositi pe toate autonomia va mai mica, insa daca folositi doar ceea ce aveti nevoie, ar trebui sa sesizati o crestere a autonomiei.

iOS 10.2 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

In cazul iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lucrurile nu se schimba in rau fata de ceea ce ne oferea compania Apple pana in prezent, autonomia bateriei fiind foarte buna. Apple a crescut in aceste terminale atat capacitatea bateriilor, cat si timpul de utilizare, astfel ca ele ofera cu pana la 2 ore suplimentare de folosire fata de modelele anterioare ale iPhone.

In iOS 10.2 lucrurile nu se schimba, iar iPhone 7 Plus va oferi pana in 8 – 9 ore de utilizare cu 2 zile de stand by, insa asta in functie de ceea ce faceti cu el. iPhone 7 Plus este terminalul iPhone care ofera cea mai buna baterie dintre toate smartphone-urile lansate pana acum de catre compania Apple, iar in iOS 10.2 totul ramane la fel.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre autonomia bateriei iOS 10.2 pe terminalele voastre ?

ios-10-2-autonomie-baterie